250,00 DKK

In Stock

En spændende billed- og håndbog fra CIVC i Epernay på 295 sider, med 2 indlagte brpchurer over Champagnearomaen udvikling, og Champagne fremstillin. Et givende bogværk for den mousserende vinmager. 

Beskrivelse

Dette 295 sider billed- og bogværk udgivet af “Cometé Interprofessionelle de Vin de Champagne” (CIVC) – en professionel sammenslutning for alle champagneproducenter i Reims Eperney området i Frankring,  – har her sammen både en detaijleret gennemgang af Chzampagnes historien, mn så sandelig også meget detajlerede og professionelle afsnit og flere vigtige trin ived selve champagneproduktionen, såsom høsten, presningen af helklasse druer, kunsten ved blanding af grundvine, den mousserende “Prise de Mousse” flaskegæring, og alle den hemmeligheder, samt meget anden værdifuld vine om Champgne som nydeklsesmiddel.

Tilmeld nyhedsbrev