750,00 DKK

In Stock

Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om.  Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra ableavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne.  Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.

Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Inde, og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.

Beskrivelse

 

Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om.  Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra æbleavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne.  Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt, hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.

Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Index og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.

Tilmeld nyhedsbrev