6.250,00 DKK

In Stock

Et længe efterspurgt måleudstyr, der både som håndhold måleudstyr kan anvendes ude i vinmarken og i vineriet til løbende at måle sukker og syre-indhold i druer, most og vin.

Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

Beskrivelse

Den japanske firma ATAGO er verdens førende inden for udviklingen af håndholdte refraktometre, anvendelige mange steder i fødevareindustrien. 
ATAGO Brix/Acid-2 er det ideelle instrument til at måle sukker- og syreindholdet på druer, most, cider, øl og vin.
Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer.

OVERSIGTS GUIDE over BRIC/ACID instrumenter: Bx Acid Brochure.pdf

Her r en oversigt over ATAGO’smange modeller af BRIX/ACID og ACID instrumenter
Pocket Brix-Acidity Meter | ATAGO CO.,LTD.

Se denne video om anvendelsen af apparatet: https://www.youtube.com/watch?v=G5XzfDNC49A
http://treefruit.wsu.edu/videos/how-to-postharvest-atago-pocket-brix-acid-meter/

Atago 7302 PAL-EASY ACID2 Pocket Acidity Meter Grape and Wine Master Kit, 0.1 to 4% Acid Range

7302 PAL-EASY ACID2 Master Kit, ATAGO Pocket Acidity Meter (Grape & Wine) PAL-EASY ACID2 Master Kit

Tilmeld nyhedsbrev