7.500,00 DKK

In Stock

VinoSigns sælger eksplicit kvalitetsegetønder fra det franske Tonnellerie Saury-
Ring efter tilbud og priser. – Der finder mange forskellige typer Saury egetønder af forskellige typer egetræ, med forskellige typer ristninger og udvaskninger. Det er umuligt at angive en enhedspris, så udgangspriser er ca. 6000 kr i den billigste ende. 

Fransk eg har typisk længere anvendelsestid en ungarsk eg, og er kendt for sit høje indhold af tanniner og sin eftertragtede aromaprofil. Amerikansk er er kendt for sit høje Vanillin indhold.

Læs her om Sauty produkter her: http://www.saury.com/en/group

Se præsentationsvideoer fra tonnellerie Saury i Frankrig: 

Brand: Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

VinoSigns har valgt kun at forhandler nye franske egetønder fremstillet at top kvalitet fransk eg fremstillet hos Tonnellerie Saury i Bordeaux Frankrig – kendt på det internationale marked for højeste kvalitet.

Saury franske egefade fås i 3 ranges (typer): Premium Range, Classic Range og Aromatic Range., men flere forskellige ristninger.  Åreringenes tæthed afgør hastigheden hvormed tanniner og aromastoffer afgives, og  franske egefade har typisk en længere anvendelsesperiode en ungarske egetønder, og bliver derfor på sigt ikke dyrere at anvende end de billigere ungarske egefade. 

VinoSigns importere/forhandler også brugte genanvendelige egefade anvendt til Chardonnay-fremstilling i Bourgogne – se nærmere på hjemmesiden og disse fade.

Læs om Saury produkter her : http://www.saury.com/en/group

Se denne video om fremstillingsprocessen: 

Ring og få pristilbø’d på de egefade du har brug for i god tid før du skal bruge dem, 

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev