In Stock

Franske flydelågstanke i rustfrit stål (AISI 304) af god kvalitet enten med eller uden løs fod, med flad eller konisk fund, samt med 1 eller 2 kuglehaner, med muligt GEKA klokobling.

 Flydelågstanke i rustfrit ståæ enten Inox 304  eller Inox 316 fra vinlandet Frankrig får fra 25 L (verdens mindste) til 1000 L. 

Flydelågstanke på løs fod med flad bund fås i 25 , 50 L, (0 L, 100 L, 200 L, 300 L, 400 L, 500 L og 1000 L
Flydelågstank på løs fod med konisk fund med exkstra afløb fra bunden fås i 50 L, 80 L, 100 L, 200L, 300 L, 400 L, 500 L, 1000 L, 2000 L.

Aura Indistrie i Frankrig har et omfattende program af “Fut-Inox” produkter til såvel vin, cider, øl som mjød fremstilling.  VinoSigns er eneimportør af Fut-Inox tanke til ethvaert formåæ.
Se det fulde progren her: http://fut-inox.com/fut-inox-lisse-S/garde-vin-inox-lisse-conique.php

Prisrne for disse tanke er blandt de laveste på det internationale market og Vinosigns er eneimportør af disse produkter.
For yderligere tekyiske specifikationer se linket ovenfor

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Det franske firma AURA Industries, er Frankrigs bud på kvalitets flydelågs-gæringstanke i rustfrit stål. samtt andre tanktyper i rustfrit stå

Frankrigs mangeårige  erfaring med vinproduktion afspejler sig tydeligt i denne serie af Fut-Inox ståltanke med flydelåg.
Tanke fås i et stort udvalg af størrelse, hvor selv de mindste tanke har en robust metalrørsfod. Alle tanke har konisk bund, med mulighed for tilslutning af 1 ” afløbsrør med kuglehane som ekstraudstyr

Flydelågstnke på fod med konisk bund:
https://fut-inox.fr/categorie-produit/cuves-et-reservoirs-inox/fut-reservoirs-inox/fonds-incurves/reservoir-vin-inox-304-6810eme-avec-couvercle-flottant-a-labri-de-lair/

Flydelågstanke uden fod med flad bund:
https://fut-inox.fr/categorie-produit/cuves-et-reservoirs-inox/fut-reservoirs-inox/fonds-plats/fonds-plats-avec-couvercle-flottant/

Hele Aura Industries Inox tank program:
http://fut-inox.com/fut-inox-lisse-S/garde-vin-inox-lisse-conique.php

 

 

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev