437,51 DKK

In Stock

Denne håndbog er udkommet i 2018, og er en udvidelse, revidering, udvidelse af Jørgen Bech-Andersen tidligere bog “Vin fra frugt og bær” fra 1987.

Bogen er på 295 sider, med 7 dsider index, som indeholder bl.a. 36 special-opskrifter på frugtvin lavet fra frugt, bær, blomster, træ, honning, m.v. Bogen har også afsnit om vinavl og vinifisering, inklusiv vinanalyser, vinsmagning, m.m.

Beskrivelse

Denne håndbog er udkommet i 2018, og er en udvidelse, revidering, udvidelse af Jørgen Bech-Andersen tidligere bog “Vin fra frugt og bær” fra 1987.

Bogen er på 295 sider, med 7 dsider index, som indeholder bl.a. 36 special-opskrifter på frugtvin lavet fra frugt, bær, blomster, træ, honning, m.v. Bogen har også afsnit om vinavl og vinifisering, inklusiv vinanalyser, vinsmagning, m.m.

 

Tilmeld nyhedsbrev