Malolaktiske bakterier – Viniflora CH-11 – 100 kr pr. 100L til 2500, 1000, 200 L and 100 L vin/most/cider – syreresistent ved pH>3.0 (Chr-Hansen, Danmark)
125,00 DKK
In StockViniflora CH-11 er kendetegnet ved at være en mere syreresistent stamme af Oenococcus Oeni end både Viniflora CH-35 og CH-Oenos. Viniflora CH-11 er udviklet hos Chr-Hansen, og er ikke tidligere markedsført i Danmark, så Vinosigns er først med at tilbyde denne malolaktiske bakteriestamme.
Chr-Hansen er et dansk firma, der er blandt verden førende inden for bl.a. bakterier til levedsmiddelindustrien
Beskrivelse
Viniflora CH-11 er kendetegnet ved at være en syreresistent stamme af Oenococcus Oeni, som er udviklet hos Chr-Hansen, Viniflora CH-11 er ikke tidligere markedsført i Danmark, så Vinosigns er først med at tilbyde denne malolaktiske bakteriestamme
Chr-Hansen er et dansk firma, der er blandt verden førende inden for bl.a. bakterier til levedsmiddelindustrien.
CH-11 markedsføres for første gang i Dnmark af VinoSigns på basis af nyere forskningssambejde med Chr-Hansen om “Malolaktisk gæring på sur Orion vin”. Se Vinpressen’s artikel herom i et særnummer fra dec 2018 om VitiNord 2018 konference i København/Malmø.
Læs om malolaktisk gæring her: Malolactic-Fermentation
Læs om forsøg med malolaktisk gæring med CH-11 og CH-Sparta her: Carl-Henrik Brogren_Vinpressen_4-2018 pp 23-25 Sparta.pdf
Se denne Winecast video om malolaktisk fermentation: https://www.youtube.com/watch?v=Np-M3qjEg0w
Se også denne YouTube om MLR: https://www.youtube.com/watch?v=LyGTKj89WqA
Artikel hos MoreWine (USA) om parametre ved malolaktisk gæring: mlf09