![](https://vinosigns.dk/wp-content/uploads/2019/01/41Qk8iUBWeL._SX329_BO1204203200_-e1546747244757.jpg)
Professionel håndbog om vineanalyser og vinproduktion (på engelsk) – Wine Analysis and Production (Bruce Zeocklein, Kennerth Fuglsang, m.fl., 2005)
1.500,00 DKK
In StockBogen har siden første udgaven i 1995 været en bestseller for vinmagere. Forfatteren Bruce Zoecklein er ansat på Virginia Tech University, USA, ved Dept. Food Science and Technology og er også forfatter til “Enology Notes” – som er tilgængelige via Internet (https://www.apps.fst.vt.edu/extension/enology/EN/
Han har også skrevet et af de bedste review “A Review on Methode Champenoise Production – How Champagne is made”., som ere en unik gennemgang af alle trin in Mousserende vin fremstilling. Reviewet er at finde på denne hjemmeside under Litteratur på engelsk. Bruce holder også Vineanalyse workshop og meget andet. Han har også skrevet om indretning af vinerirer samt rengøring og desinfekttion i vinerier..
Bogen “Wine Analysis and Production” kan p.t. kun fået antikvarisk (brugt), men fortsat til en ret høj pris. Der skulle kunne en ny edition inden længe.
Beskrivelse
Bogen har siden første udgaven i 1995 været en bestseller for vinmagere. Forfatteren Bruce Zoecklein, der er ansat på Virginia Tech University ved Dept. Food Science and Technology, er også forfatter til “Enology Notes” – som er tilgængelige via Internettet https://www.apps.fst.vt.edu/extension/enology/EN/
Han har også skrevet et af de bedste review “A Review on Méthode Champenoise Production – How Champagne is made”., som ere en unik gennemgang af alle trin in Mousserende vin fremstilling. Reviewet er at finde på denne hjemmeside under Litteratur på engelsk. Bruce holder også Vineanalyse workshop og meget andet. Han har også skrevet om indretning af vinerirer samt rengøring og desinfekttion i vinerier..
Bogen “Wine Analysis and Production” kan p.t. kun fået antikvarisk (brugt), men fortsat til en ret høj pris. Der skulle kunne en ny edition inden længe.