200,00 DKK

In Stock

OenobioTech er en ny fransk hvidvinsgær “AROM” er en Saccharomyces Cer. med 20% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 20% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/

Databladet for AROM-gæren ses her: VIN-O-FERM®-AROM-En
Databladet fra Brouwland: VINOFERM AROM 001.007.xVinofermOenobiotechArom_SPEC_EN

VinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352

 

 

 

 

 

Beskrivelse

Dert franske firma Oenobiotech har lavet en omfattende serie og tøtgær typer til fremstilling af hvidvin, røde in, mousserende vin, frugtvin og cider.

Serien omfatter 2 typer champagnegær (CHAMP og PDM), 5 typer hvidvinsgæt (AROM, VB AROM, CHARDONNAY, SAUVIGNON, CRYO WHITE), 3 typer rødvins- og rosegær (RED, GRAND CRU, ROSE), samt 1 type cider- og killergær (KY).

Databladet omtaler alle væsentlige egenskaber ved de enkelte gærtypere, og som noget specielt at i hvilket gra gren har maloethanoliske egenskaber, altså er i stand til at omdanne æblesyre i mosten til ethanol (uden malolaktisk bakteriel gæring)

Alle gærtyper findes i 3 pakningsstørrelser  (Breve med 7 gram, minipakker med 100 gram, og normale 500 gram vakumpakninger.  ViunoSigns har valgt kun at lagerføre 100 gram pakningerne, da det er en passende størrelse for hobbyavlere og mindre producenter, men kan selvfølge på bestilling hjemtage både 500 grams vakum-pakninger og de små 7 grams brevpakningen )i nitrogen atmosfære)

VinoSigns har endnu ikke personlig erfaring med disse nye gærtyper der forhandles igennem VinoFerm. Vi henviser til vores værste Podcast om gærvalg ved vinfremstilling:
https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352

Datasbladet for OenobioTech AROM gær ses her: VIN-O-FERM®-AROM-En

Tilmeld nyhedsbrev