562,51 DKK

In Stock

HHTEC refraktometret fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er et kvalitetsrefraktometer for vinmagere, der ønsker måle 0-32 Brix (sugar), 0-140 Öchsle eller 0-27 KMW (Baume) med ATC (autometisk temperaturkontrol) for bestemmelse af sukkerholdige væsker så som druesaft og frugtjuice, vin, cider, øl m.v.

Dette traditionelle Oechsle-Brix refraktometer kan måle på alle sukkerholdige væsker så som frugtsaft, soft-drinks, honing m.m.. Det kan også anvendes til at kontrollere sukkerkoncentrationen i fødevarer og drikkevare, men i alkoholholdige drikke vil målingen ikke være korrekt da alkohol hat et andet brydningsindeks end vand.

  • Måleområder: Brix (sukkermasse): 0 – 32%, Oe: 0 – 140 °, KMW: 0 -25 °
    Målepræcision: Brix: 0.2%, Oe: 2.0 °, KMW: 0.5 °.
    Automatisk temperaturkompensation (10 ℃ ~ 30 ℃;) og kalibreringsskrue  (nulindstilling med deioniseret vand ved 20 °C)
  • Let at bruge. Placer 2-3 dråber prøve på prismet og luk lågert ned og hold refraktometret op mod lyset og se ind i okularet.
  • Præcisionsmåling: Høj kvalitet ved korrekt nul-line instilling (blå/hvid grænse), let at aflæse også i dagslys, justbart øjenstykke for focusindstilling.
  • Mærket HHTEC fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under qualitetskontrol, hvad flere andre fabrikater ikke er.

    Beskriveles på engelsk;  

This unit is great for the testing of Fruits, Vegetables and Grasses, Wine or Beer makers and for the maintenance of CNC Coolants (Soluble Oils, Semi-Synthetics, Neo-Synthetics and Synthetics) and Water Soluble Drawing & Stamping Compounds, Electroplate profession. 

The RHB-32-K ATC has a built-in automatic temperature Compensation system.   

Fruits, Vegetables and Grasses: This unit will help you monitor the sugar levels of your crops, plants and trees. A valuable tool to help determine if it’s the right time for harvest or you need to alter your plant food. Take this item with you to your local farmer’s market and buy the best quality!  Check out our Garlic Press to help aid in juice extraction.   Metalworking Fluids: Help maintain your coolant levels to improve finishes, extend tool life , elongate your coolant life and save you money!  Excellent for Soluble Oils, Semi-Synthetics, and Synthetics!  This is the unit that is used around the world at Boeing, Airbus, Ford Motor Company, Toyota, West Coast Choppers and other manufacturer’s big and small.   

Beer & Wine: Use the Brix readings to get your wort  sugars and help to determine your finished alcohol readings (use in conjunction with a hydrometer).       

Measuring Range: 0-32%Brix  0-140oOe   0-25o KMW Babo Resolution 

Factor: 0.2%Brix  1.0oOe  0. 2o KMW Babo Compensation temperature range: 10°C-30°C 

Calibration: zero calibration with water at 20°C

Beskrivelse

HHTEC refraktometret fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er et kvalitetsrefraktometer for vinmagere, der ønsker måle 0-32 Brix (sugar), 0-140 Öchsle eller 0-27 KMW (Baume) med ATC (autometisk temperaturkontrol) for bestemmelse af sukkerholdige væsker så som druesaft og frugtjuice, vin, cider, øl m.v.

Dette traditionelle Oechsle-Brix refraktometer kan måle på alle sukkerholdige væsker så som frugtsaft, soft-drinks, honing m.m.. Det kan også anvendes til at kontrollere sukkerkoncentrationen i fødevarer og drikkevare, men i alkoholholdige drikke vil målingen ikke være korrekt da alkohol hat et andet brydningsindeks end vand.

  • Måleområder: Brix (sukkermasse): 0 – 32%, Oe: 0 – 140 °, KMW: 0 -25 °
    Målepræcision: Brix: 0.2%, Oe: 2.0 °, KMW: 0.5 °.
    Automatisk temperaturkompensation (10 ℃ ~ 30 ℃;) og kalibreringsskrue  (nulindstilling med deioniseret vand ved 20 °C)
  • Let at bruge. Placer 2-3 dråber prøve på prismet og luk lågert ned og hold refraktometret op mod lyset og se ind i okularet.
  • Præcisionsmåling: Høj kvalitet ved korrekt nul-line instilling (blå/hvid grænse), let at aflæse også i dagslys, justbart øjenstykke for focusindstilling.
  • Mærket HHTEC fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under qualitetskontrol, hvad flere andre fabrikater ikke er. 

Tilmeld nyhedsbrev