937,51 DKK

In Stock

Bogens er så godt som ny og i meget fin stand. Jeg købte den til CCIV kurset, men fandt ud af at Daniel Pambianchi bog “Techniques in Home Winemaking – Rhe comprehensive Guide to Making Chateau-style Wines” var letterne tilgængelig, og lettere læselig.

Beskrivelse

Ronald S. Jackson bog er stor tung fagbog på 960 sider, med 24 sider dopbbeltspaætede indekssider, og 33 sider farveplancer baggest i bogen.  Det er på denne måde næste et leksikon i både  vinavl o vinificering.  Bogen hovedvægt or dog på vinavl.  Den kan med sit indeks bruges som opslagsværk, og har imponerende referencelister efter hvert af de ialt 12 kapitler, hvoraf de første 6 kapitler handler om vinavl og de sidste 6 og vinification, vinstil, sensorik, og vin, mad og sundhed. Bogen er lærebog på København Universitets kursus for levenedsmiddelingeniører, kemiingeniører, bygmestre, biokemikere, biologer, farmaceuter og andre, der ønsker at tage dette akademiske masterkursus i  “Cool Climate Viticulture and Enology” (på engelsk), der afholdes under ledelse af Toben-Toldam-Andersen og hans kollegaer på Fødevareinstituttet ved Københavns Universitet Frederiksberg Campus., hvert forår i 4. semester på fuldtid. 

Ranold S. Jackson , er Ph.D. ved Brook University i Ontario, Canada, på “Cool Climate Enology and  Viticulture Institute”, og en flittig skribent med adskillige videnskabelige artikler og bøger i sit forfatterskab.

Tilmeld nyhedsbrev