5.000,00 DKK

In Stock

Propylenglycol frysevæske til halsfrysning før degorgering:
Se produktbeskrivelsen her: proviflow

Proviflow FG Datasheet ses her: PROVIFLOW FG – NSF-160693
PROVIFLOW-FG-product-data

ProviFlow FG Sikkerhedsblad ses her: PROVIFLOW FG – MSDS-Proviflow-FG-DA

Beskrivelse

Frysevæske til degorgering anvendes til halsfrysning og fjernelse af gær efter 2. gæring på flaske ved fremstilling af mousserende vin, frugtvin og cider.
VinoSigns har tidligere forhandler 2 forskellige kvaliteter af halsfrysningsvæske, men nu ProviFlow FG (Food Grade kvalitet).
Propylen Glycol fra GLAD er et grønfarvet koncentrate i Food Grade ren kvalitet med et frysepunkt på ca. minus 50 grader Celcius, og kan således fortyndes mindst 2 gange eller anvendes ufortyndet til halsfrysning foretaget i professionel halsfryse apparat, i kummefryser eller skabsfryser ved minus 18-20 grader. 
Vi forhandler denne Food Grade rene propylen glycol i flasker med 1 L, dunke á 5 L, 10 L samt i 25 L  (original pakningen fra GLAD).
NB: Spezial K (tilsat et blåt indikatorstof) er UDGÅET fra VinoSigns’ varesortiment som et koncentrate af mono propylen glycol med et frysepunkt på under minus 50 grader Celcius som forhandles af GWEIN i 20 kg dunke.

Halsfrysevæsken kan anvendes ufortyndet eller fortyndet maksimalt 2 gange inden brug til halsfrysning foretaget i en almindelig skabs- eller kummefryser sammen med et Easy Rack stativ i plast der holder 16 champagneflasker, som VinoSigns også forhandler. 

NB: Vinosignes ophørte i 2021 med at forhsndle Spezial K frysevæske fra GWEIN

Glad Proviflow FG

 

Anvendelse af Proviflow FG

Glad Proviflow FG er vores nyeste glykol til fødevare- og medicinalindustrien. Den er baseret på monopropylenglykol og er udviklet til processer såsom optøning, køling og frysning. Derfor har vi også valgt at farve den grøn, hvilket gør det lettere at spore lækager.

Kombinationen af lav toksitet og FDA godkendte indholdsstoffer med et højt niveau af korrosionsbeskyttelse, gør Glad Proviflow FG til et sikkert valg. Glykolen er blevet accepteret af NSF International til brug som kølemiddel, hvor der er risiko for kontakt med fødevarer, og har derfor en NSF HT1 registrering.
For at sikre en god korrosionsbeskyttelse, anbefaler vi, at man minimum benytter 30% Glad Proviflow FG i kølevæskeblandingen.

Nedenstående liste viser nogle typiske anvendelsesområder. Der kan være afgivelser i forhold til listen, hvorfor den kun skal betragtes som vejledende.

  • Farmaceutisk industri
  • Fødevareindustri
  • Bryggerier

Glykolen skal bruges på en måde, som forhindrer direkte eller indirekte forureningen af spiselige produkter, da den ikke er egnet som en direkte fødevarekomponent eller additiv.

Tilmeld nyhedsbrev