Techniques in Home Winemaking (Paperback – på engelsk)- Fantastisk håndbog med alt om vinificering af Daniel Pambianchi (Vehicule Press, Canada, 2016) (Kopier)

312,51 DKK

In Stock

Daniel Pambianchi – technical writer and advisor for the amerikanske Winamaker Magazine – har her forfattet en fortræffelige håndbog om enhver tænkelig type vin du måtte ønske at fremstille. Den har en “troubleshooting kapitel”, samt et hav at gode illustrationer og oversigtstabeller.
Her står om fremstilling af hvid, rød og mousserende vin, icewine, hedvin etc.  Bogen kan bruges som opslagsbog, da den har et godt register bagest, samt en fortrinlig indholdsfortegnelse. Der er stort set ikke det vinificeringsproblem, der ikke er omtalt i denne fortræffelige bog. Du finder hjælp her til alle typer af problemer inden for vinificering.
Bogen kan varmt anbefales såvel til hobby-folk, procenter og prefessionelle.
Håndbogen er skrevet på engelsk.
M.v.h. Carl-Henrik Brogren, biokemiker og ønolog., spetember 2018.

Beskrivelse

Denne bog kan meget varmt anbefales til såvel hobbyvinavlere, som producenter og professionelle vinmagere.
Daniel Pambianchi – technical writer and advisor for the amerikanske Winamaker Magazine – har her forfattet en fortræffelige håndbog om enhver tænkelig type vin du måtte ønske at fremstille. Den har et fantastisk “troubleshooting kapitel”, der kan være en stor hjælp til både hobbyavlere og producenter,  samt et hav at gode illustrationer og oversigtstabeller, som gør bogen helt unik som håndbog og opslagsbog omkring et hvert tænkelig problem der måtte opstå ved en vinfremstilling.  Desuden har bogen et fortrinsligt register bagest og en omfattende indholdsfortegnelse. På alle måde et mesterværk af en håndbog for hobbyfolk så vel som producenter.

Man bør ikke være vinmager uden dybt kendskab til denne bog. Der er stort set anvisning til alt man kunne ønske sig at vide som vinmager, også på det analytiske område med relevante henvisninger til quicktest og vinanalyser generelt

Her står om fremstilling af hvid, rød og mousserende vin, icewine, hedvin etc.  Bogen kan bruges som opslagsbog, da den har et godt register bagest, samt en fortrinlig indholdsfortegnelse. Der er stort set ikke det vinificeringsproblem, der ikke er omtalt i denne fortræffelige bog. Du finder hjælp her til alle typer af problemer inden for vinificering.
Bogen kan varmt anbefales såvel til hobby-folk, procenter og prefessionelle.
Håndbogen er skrevet på engelsk.

LÆS MERE PÅ DANIEL PAMBIANCHI’S HJEMMESIDE: http://www.techniquesinhomewinemaking.com/home%20winemaking.html

M.v.h. Carl-Henrik Brogren, biokemiker, mikrobiolog og ønolog., september 2018.

Yderligere information

Vægt 300 kg

Tilmeld nyhedsbrev