47.500,00 DKK

In Stock

Det Croatiske firma Letina fremstiller verden mindste professionelle Charmat tryktanke til fremstilling af mousserende vin og cider efter Charmat-metoden. Tanken kan tilkobles Sartorius eller PALL trykfiltreringshuse cartridge-filtrering (filterpatroner)., amt modtryk flaskepåfyldingsapparater. 

Se Winecast video om Charmat-metoden: https://www.youtube.com/watch?v=pOrtqlRgJdM

Se kataloget over Letina mange typer af gærtanke: http://www.letina.com/eng/page02-1.htm

Se denne video om Charmat-metoden: https://www.youtube.com/watch?v=5qtL8w_Rb8Y

Beskrivelse

Det Croatiskd firma Letina har fremsendt VinoSigns et tilbud på 2 x 100 L INOX tryktanke til fremstilling af mousserende vin efter Chartmat metoden. Normalt er Charmat-tryktanke betydeligt større og meget kotbare, og vi har ledt efter et mere eksperimentelt  mindre tryktankanlæg  til fremstilling af cider og mousserende vin med CO2 tryk på 3-6 bar.

Letina har et stort udvalg af ståltanke, men har som her vist både et mindre eksperimental anlæg, men også større anlæg fra 1000 L og op til “Charmat” fremstilling af cider og mousserende vin.
Ring 20416249 eller skriv henrik@vinosigns.dk og få et godt tilbud på et tryktanks gæringsanlæg til din cider- og/eller mousserende vinproduktion. Vi er ikke dyrere end andre på markedet, og yder også konsulentbistand ved start af “Charmat”-produceret  cider og vin. Alt andet lige vil en omlægning af produktionen fra flaskegæring til tryktanksgæring, betyde en betydelig arbejdsbesparelse, men også på sigt en bedre økonomi grundet lavere produktionsomkostninger.  Italiensk Processo, Spansk Cava og meget af den tyske SEKt produktion er lavet efter Charmat-metoden, og kvaliteten af disse produkter er fuldt konkurrencedygtige med traditionel champagne i kvalitet men selvfølgelig også i pris.

Tilmeld nyhedsbrev