Sort By:
View:
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    SE brochurernne her: 
    TECTRONIC – 1330082678vinoen TECTRONIC – sz2en
    TECTRONIC – 1330082678vinoen

    31.250,00 DKK
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.

    31.250,00 DKK
  • Denne italienske biosensor Senzytec2 udgør et kvantespring inden for juice, cider, mjød, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er både batteridrevet og let at anvende uden laboratorieerfaring. Det kan også kobles til elforsymingen, og dataoverførsel til computer progren og Excelark er muligt. 
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til ca. 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. kostpris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbudspris, hvis du ønsker at anskaffet dit eget biosensorapparat)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkoholindhold

    437,51 DKK
  • Lyza 5000 er et FTIR baseret multianalytisk måleapparat til most, vin, cider, øl, og spiritus.

    Se brochuren her: Lyza_5000_Wine-150-Cragg-Stuart
    Læs mere om Lyza 5000 instrumentert på Anton-Paar’s hjemmeside: FTIR wine analyzer: Lyza 5000 Wine : Anton-Paar.com
    Læs min artikel i Vinpressen Dec 2019 om “Analysudstyr og Analysemetoder”: 
    C.-H. Brogren – Analyser Del 1 – Vinpressen_2019_6_web (14-18)-komprimeret

    Dette apparat måler ved NIR spektroskopi en lang række af stoffer  i vin, cider, most, øl m.v. på få minutter.

    Ethanol [%v/v] 0 to 14 0.02 0.1
    Fructose  [g/L] 0 to 6 0.35 0.5
    Fructose [g/L] 6 to 50 0.35 2.5
    Fructose [g/L] 50 to 160 0.35 5.5
    Glucose  [g/L] 0 to 6 0.2 0.5
    Glucose  [g/L] 6 to 50 0.2 2
    Glucose  [g/L] 50 to 160 0.2 4
    Titratable acidity [g/L] 2 to 12 0.1 0.55
    Volatile acids [g/L] 0 to 1.5 0.02 0.12
    Malic acid [g/L] 0 to 7 0.06 0.55
    Tartaric acid [g/L] 1 to 9 0.06 0.6
    Lactic acid [g/L] 0 to 2 0.05 0.3
    pH DAII 3 to 4 0.01 0.08
    Density [g/mL] 0.99 to 1.12 0.0002 0.001
    Must weight5 °Brix -2 to 29 0.05 0.25
    Extract [g/L] 0 to 350 0.4 2.0
    Glycerol [g/L] 0 to 10 0.1 0.5
    Yeast assimilable nitrogen [mg/L] 0 to 300 4 35

    Wine

     

    Parameter  Units Range Repeatability (s.d.)1 RMSEP2
    Ethanol [%v/v] 6 to 20 0.02 0.1
    Fructose  [g/L] 0 to 6 0.2 0.45
    Fructose [g/L] 6 to 160 0.5 2.0
    Glucose  [g/L] 0 to 3 0.2 0.45
    Glucose  [g/L] 3 to 150 0.5 1.5
    Titratable acidity [g/L] 2 to 12 0.02 0.35
    Volatile acids [g/L] 0 to 1.5 0.02 0.12
    Malic acid [g/L] 0 to 7 0.05 0.45
    Tartaric acid [g/L] 0 to 5 0.05 0.35
    Lactic acid [g/L] 0 to 3 0.05 0.30
    pH 3 to 4 0.01 0.08
    Density [g/mL] 0.98 to 1.1 0.0002 0.001
    Extract [g/L] 0 to 350 0.3 2.0
    Glycerol [g/L] 0 to 25 0.2 1.0
     
    Minimum sample volume 15 mL
    Measurement time per sample3 42 seconds
    Cell type 12-bounce ATR ZnSe flow-through cell
    Dimensions (L x W x H) 450 mm x 340 mm x 240 mm (17.7 in x 13.4 in x 9.4 in)
    Cell temperature control Peltier element, Stability ±0.005 °C, Accuracy ±0.03 °C
    Power supply AC 100 to 240 V; 47 to 63 Hz; DC 24V, 3A
    Weight 15.2 kg (33.5 lbs)
    Communication interfaces
    • 5 x USB
    • RS-232
    • CAN
    • HDMI
    • Ethernet
    • Bluetooth®4
    • WiFi4
    Display 10.1 in PCAP touchscreen
    TFT WXGA (1280 Px x 800 Px)

    1 Repeatability as mean standard deviation according to ISO 5725, using a set of representative wines
    2 Root mean square error of prediction for a set of representative wines; under ideal conditions
    3 After temperature equilibration
    4 Via external WiFi/Bluetooth® dongle
    5 Available units: °Brix, SG, °Oe, °KMW, °Baumé, g/L

    Se nedenstående link for yderlige dokumntation: 
    Anton-Paar XDLIA022EN_B_ApplFlash_Your_samples_in_our_focusANTON PAAR – Analyseur de vin FTIR : Lyza 5000 Wine : Anton-Paar.co

    Præsentation af Anton Paar instrumentsa: 
    https://www.youtube.com/channel/UCgxEHey80E4gWjQlnK10ncQ?sub_confirmation=1

    437.500,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev