Sort By:
View:
  • Lallemands Lalvin QA23 gær er endnu en Sacchromycesa cerevesiae var cverevesiae.

    LALVIN QA23 champagne-, hvidvins, frugtvin- og cidergær er specielt kendt for sit høje indhold af enzymet beta-glucosidase, der frigør vigtige aromastoffer bundet i glucosidbindinger til sukkerstoffer. Endvidere kan QA23 gære selv ved lavere temperaturer helt ned til 10 grader Celcius.

    LALVIN QA23 er en fortrinlig gærtypåe til især frugtvin og cider grundet sitr høje indhold af betas-glucosidase, der sikre høj grad af frugtaroma og friskhed.

    LALVIN QA23 forhandles i pakninger af 125 gram i  vakumfoliepakning men kan også på bestilling skaffes hjem i 500 gram pakninger. VinoSigns forhandler andre mængder af QA23 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed. Spørgs efter 50 gram, 100 gram, 200 gram QA23 i Kartell beholder 2 kr/gram excl. emballage 
    Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.

    Her uddrag fras Lallamands Datablad for QA23 gæren: 
    For fresh, fruit focused whites – A clean fermenter, rated highly in thiol conversion for optimum varietal expression. High in β-glucosidases to help aromatic expression.
    Also used for fruit wine and cider production.
    Selected in Portugal from the area of the appellation of Vinhos Verdes by the University of Tras os Montes e Alto Douro (UTAD) in co-operation with the Viticultural Commission of the Region Vinhos Verdes.

    Powerpoint præsentation fra ERFA Molusse Sjælland møde 29.4.-2021 om “Malolaktisk gæring af sure vine” (Hvidvin, Frugtvin og Cider): ERFA Mousse Sjælland Zoom 29.4.2021 FINAL – Skrivebeskyttet – Skrivebeskyttet [Skrivebeskyttet]

    218,75 DKK
  • Lallemands Lalvin QA23 gær er endnu en Sacchromycesa cerevesiae var cverevesiae.

    LALVIN QA23 champagne-, hvidvins, frugtvin- og cidergær er specielt kendt for sit høje indhold af enzymet beta-glucosidase, der frigør vigtige aromastoffer bundet i glucosidbindinger til sukkerstoffer. Endvidere kan QA23 gære selv ved lavere temperaturer helt ned til 10 grader Celcius.

    LALVIN QA23 er en fortrinlig gærtypåe til især frugtvin og cider grundet sitr høje indhold af betas-glucosidase, der sikre høj grad af frugtaroma og friskhed.

    LALVIN QA23 forhandles i pakninger af 125 gram i  vakumfoliepakning men kan også på bestilling skaffes hjem i 500 gram pakninger. VinoSigns forhandler andre mængder af QA23 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed. Spørgs efter 50 gram, 100 gram, 200 gram QA23 i Kartell beholder 2 kr/gram excl. emballage 
    Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.

    Her uddrag fras Lallamands Datablad for QA23 gæren: 
    For fresh, fruit focused whites – A clean fermenter, rated highly in thiol conversion for optimum varietal expression. High in β-glucosidases to help aromatic expression.
    Also used for fruit wine and cider production.
    Selected in Portugal from the area of the appellation of Vinhos Verdes by the University of Tras os Montes e Alto Douro (UTAD) in co-operation with the Viticultural Commission of the Region Vinhos Verdes.

    Powerpoint præsentation fra ERFA Molusse Sjælland møde 29.4.-2021 om “Malolaktisk gæring af sure vine” (Hvidvin, Frugtvin og Cider): ERFA Mousse Sjælland Zoom 29.4.2021 FINAL – Skrivebeskyttet – Skrivebeskyttet [Skrivebeskyttet]

    468,75 DKK 421,90 DKK

Tilmeld nyhedsbrev