Sort By:
View:
  • “BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk  gøring med bakterier kan give.

    “Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.

    Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation

    VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 100 gram til 500 L og 500 gram vakumpakninger til 2500 L

    50,00 DKK
  • “BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk  gøring med bakterier kan give.

    “Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.

    Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation

    VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 500 gram vakumpakninger til 2500 L

    625,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev