Sort By:
View:
  • Mangrove Jack M-02 tørgær (se billedet) er en af verdens mest roste cidergær-typer, specielt til fremstilling af “Apple-Jack” – frysekoncentreret  cider (see video’en neden for)-

    Sammen med en række andre cidergær-typer specielt beregnet til ciderfremstilling,  så som Lallemand BioDiva, Fermentis SafCider, m.fl. er denne Mongrove M-02 gær særlig egnet til Hard-Cider fremstilling.

    Yeast Selection for Cider

    Bemærk at VinoSigns også forhandler Accuvin Quick-test speciel tilpasst til (æble)syremåling i cider. VinoSigns er også specialiseret i alt tænkeligt udstyr til Ciderfremstilling, fra tryktanke,  fustager, til flaskegæret frugt-, bær-, blomter-cider og mjød-cider. 

    75,00 DKK
  • Fermentis dried yeast SafCider – 500 g

    Selected from the Champagne region, this strain is perfectly suited for all types of ciders, even under difficult fermentation conditions. Works with a wide temperature range. Very good assimilation of fructose.

    Yeast Selection for Cider

    Characteristica: 
    flocculation: high
    fermentation temperature: 10-30 °C
    works at low pH: from 2.9
    low nitrogen requirements: from 150 ppm of Yeast Assimilable Nitrogen yield sugar/alcohol: 16.3 g/l for 1% ABV
    maximum recommended SO2 level: 70 mg/l
    minimum recommended turbidity level: 50 NTU
    dosage: 20 to 30 g/hl for primary fermentation and 30 to 40 g/hl for prise de mousse

    500,00 DKK
  • Dette lille hæfte om Ciderfremstilling er en fortrinlig håndbog at stsarte ud med for hobbyfolk der gerne selv vil lave cider af havens frugter. Danske frugter er af høj kvalitet netop til ciderfremstilling grundet deres høje syreindhold. Særlige cidersorter der også har lidt bitterhed, men fortsat høj syre giver de mest spændende produkter. Fantasien har ingen grænser for hvad man kan lave cider af, så ddet er bare at gå igennem. Danmark får i disse år et stigende antal nystartede ciderier, der fremstiller unikke produkter af høj international standard..

    Bogen her er en god start for en nybegynder, og så kan kan jo altid senere skaffe sig Claude Jolicoeurs store håndbag på engelsk – The New Cider Maker’s Handbook, som Vinosigns også sælger (se hjemmesiden)

    175,00 DKK
  • Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om.  Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra ableavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne.  Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.

    Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Inde, og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
    Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.

    750,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev