-
“BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk gøring med bakterier kan give.
“Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.
Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation
VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 100 gram til 500 L og 500 gram vakumpakninger til 2500 L
50,00 DKK -
Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
125,00 DKK112,50 DKK -
Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
125,00 DKK112,50 DKK -
Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
406,25 DKK365,65 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AB-1 for både tør og sød balanceret cider
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AB-1 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-AB-1
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
50,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AB-1 for balanceret både tøt og sød cider
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AB-1 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-AB-1
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
625,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AC-4 for intensdiv frisk aroma
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AC-4 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-AC-4
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
625,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AS-2 for frisk aroma cider
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AS-2 her:FEREMENTIS TDS-EN-SafCider™-AS-2
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
50,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AS-2 for frisk aroma og god mundfylde cider
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AS-2 her:FEREMENTIS TDS-EN-SafCider™-AS-2
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
625,00 DKK -
“BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk gøring med bakterier kan give.
“Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.
Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation
VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 500 gram vakumpakninger til 2500 L
625,00 DKK -
Fermentis økologisk cidegær Safcider AC-4 BIO for intensdiv frisk aroma.
NB: DENNE ØKOLOGISKE SAFCIDER GÆr FÅR ENDNU IKKE I 5 gram pakninger
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AC-4 BIO her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-AC-4-ORG
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
750,00 DKK -
Lalvin ICV-OKAY er en universal gær isoleret hos INRA i Frankrig, Gæren kan bruges til alle typer vinificering, af såvel druevine som frugtvine. Gæren har fine egenskaber, og producerer meget lidt SO2, H2S, og acetaldehyd (ethanal)
Lalvin ICV-OKAY datasheet her: Lalvin ICV-OKAY
STOR 10% rabet gives ved BULK-køb på mere en 5 pakkerICV-OKAY, mens 3 pakker får med 5% rabat. Spørg på særrabat på 15%ved BULK-køb af flere gærtype samlet.
Se her oversigten over Lallemand-IOCs mest kendte gærtyper og deres særskilte egenskaber og aroma type: Lallemand-Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR
125,00 DKK112,50 DKK