-
Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
125,00 DKK112,50 DKK -
Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
125,00 DKK112,50 DKK -
Lalvin EC1118 gær forhandles som tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 10, 50, 100, 250 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 10, 50, 100, 250 og 500 gram aliquots.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Datasheet om EC1118 champagne- og hvidvinsgær:
406,25 DKK365,65 DKK -
Lallemands Lalvin QA23 gær er endnu en Sacchromycesa cerevesiae var cverevesiae.
LALVIN QA23 champagne-, hvidvins, frugtvin- og cidergær er specielt kendt for sit høje indhold af enzymet beta-glucosidase, der frigør vigtige aromastoffer bundet i glucosidbindinger til sukkerstoffer. Endvidere kan QA23 gære selv ved lavere temperaturer helt ned til 10 grader Celcius.
LALVIN QA23 er en fortrinlig gærtypåe til især frugtvin og cider grundet sitr høje indhold af betas-glucosidase, der sikre høj grad af frugtaroma og friskhed.
LALVIN QA23 forhandles i pakninger af 125 gram i vakumfoliepakning men kan også på bestilling skaffes hjem i 500 gram pakninger. VinoSigns forhandler andre mængder af QA23 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed. Spørgs efter 50 gram, 100 gram, 200 gram QA23 i Kartell beholder 2 kr/gram excl. emballage
Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Her uddrag fras Lallamands Datablad for QA23 gæren:
For fresh, fruit focused whites – A clean fermenter, rated highly in thiol conversion for optimum varietal expression. High in β-glucosidases to help aromatic expression.
Also used for fruit wine and cider production.
Selected in Portugal from the area of the appellation of Vinhos Verdes by the University of Tras os Montes e Alto Douro (UTAD) in co-operation with the Viticultural Commission of the Region Vinhos Verdes.Powerpoint præsentation fra ERFA Molusse Sjælland møde 29.4.-2021 om “Malolaktisk gæring af sure vine” (Hvidvin, Frugtvin og Cider): ERFA Mousse Sjælland Zoom 29.4.2021 FINAL – Skrivebeskyttet – Skrivebeskyttet [Skrivebeskyttet]
218,75 DKK -
Lallemands Lalvin QA23 gær er endnu en Sacchromycesa cerevesiae var cverevesiae.
LALVIN QA23 champagne-, hvidvins, frugtvin- og cidergær er specielt kendt for sit høje indhold af enzymet beta-glucosidase, der frigør vigtige aromastoffer bundet i glucosidbindinger til sukkerstoffer. Endvidere kan QA23 gære selv ved lavere temperaturer helt ned til 10 grader Celcius.
LALVIN QA23 er en fortrinlig gærtypåe til især frugtvin og cider grundet sitr høje indhold af betas-glucosidase, der sikre høj grad af frugtaroma og friskhed.
LALVIN QA23 forhandles i pakninger af 125 gram i vakumfoliepakning men kan også på bestilling skaffes hjem i 500 gram pakninger. VinoSigns forhandler andre mængder af QA23 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed. Spørgs efter 50 gram, 100 gram, 200 gram QA23 i Kartell beholder 2 kr/gram excl. emballage
Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Her uddrag fras Lallamands Datablad for QA23 gæren:
For fresh, fruit focused whites – A clean fermenter, rated highly in thiol conversion for optimum varietal expression. High in β-glucosidases to help aromatic expression.
Also used for fruit wine and cider production.
Selected in Portugal from the area of the appellation of Vinhos Verdes by the University of Tras os Montes e Alto Douro (UTAD) in co-operation with the Viticultural Commission of the Region Vinhos Verdes.Powerpoint præsentation fra ERFA Molusse Sjælland møde 29.4.-2021 om “Malolaktisk gæring af sure vine” (Hvidvin, Frugtvin og Cider): ERFA Mousse Sjælland Zoom 29.4.2021 FINAL – Skrivebeskyttet – Skrivebeskyttet [Skrivebeskyttet]
468,75 DKK421,90 DKK -
Lalvin ØKO EC1118 gær forhandles som økologisk tærgær, er en god canadisk champagnegærtype, der bl.a. er kendetegnet ved at have høj alkohol og CO2 tryk resistens. Desuden er gæren adapteret til at gære ideelt ved lav temperatur (12-16 grader). Gæren har en ringe SO2 produktion. Det er en foretrukken champagne- og hvidvingær til mousserende hvid- og rosevin, men er også velegnet til gæring af basisvine for mousserende vine samt til diverse typer ciderfremstilling.
Denne gærtype forhandles i portioner af 5, 25, 150 og 500 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed.
EC1118 gær forhandles i mængder af 5, 25, 100 og 200 gram aliquots.
Pris: 1,20 kr/gram eksklusiv emballage. Spørg efter stor rabat på bulkkøb fra 4×500 gram og opefter.Datasheet om OKØ EC1118 champagne-, cider- , frugtvin og hvidvinsgær:
EC1118 øko specification
Lalvin ØKO EC1118
EC1118 organic750,00 DKK