-
Ebslöh’s Fructozym – er en opløsning af pektinase (1 kg) til Maceration og Ekstraktion, af druer , frugt og bær.
Product description
Fructozym® P is a liquid, highly concentrated pectinase for quick degradation of pectin in fruit mash and fruit juice. Typical applications for Fructozym® P are:
- rapid degradation of pectin in coloured fruit mash and release of valued fruit components
- complete pectin degradation in fruit juices as a prerequisite for clarification and filtration
500,00 DKK -
Pektinase enzyme er i udstrakt grad benyttes undervej i vinificeringsprocesserne, enten ved start til forklaring af mosten før start af gæring, eller senere i forløbet som klareringsmiddel tilsætningsstof.
Pektinase nedbryder pektiner som sidder i drueskallerne og ofte er en medvirkende årsag til uklar vin.
Pektinasen i Zymex (handelsnavn) er endvidere tilsat maltodextrin (lactose) som stabiliserende stof der øger holdbarheden af produktet.
Zymex er fremstillet af Vinoferm for Brouwland i BengiumDosering:
Ca. 4-8 g pr. 10 kg frugt, most eller vin.
Denne mængde gælder er ved stuetemperatur (20°C) og med en kontakttid på mindst 12 timer. Ved køligere temperatur bruges forlænget behandlingstid eller større mængde enzym, inden gærtilsætning.
Bensonit kan som proteinbindende stof binde og fælde enzymet ved en forklaring. Optimalt enzymbehandles først ca. 12-24 timer og klareres med Bensonit efterfølgende.Bensonit kan som proteinbindende stof binde og fælde enzymet ved en forklaring. Optimalt enzymbehandles først og klareres med Bensinit efterfølgende
Pektinase fremstilles af Vinofern for Brouwland i Belgien, og leveres her i 50 gram, 75 gram, 150 gram og 250 gram 100 pakninger, men kan også leves i større mængder med betydelig rabat. VinoSugns leveres “Zymex” i en hygiejnisk Kartell plastikbeholder (fødevaregodkendt) med tæt skruelåg, for bedre opbevaring i køleskab eller på frost, og for længere holdbarhed md et pristillæg på 10 kr.
Læs mere om pektonasebehandling her:
SPECIFIKATIONER:003.060.1 – 003.064.3_SPEC_EN_Pectolytic enzyme Vinoferm Zymex
DATABLAD: Zymex 100g 003.061.962,51 DKK -
MYZYM CLARIF
Juice clarification. Grape pectins are polysaccharides that form a tight mesh and increase the viscosity of the must,
making the sedimentation of solids particularly slow.
MYZYM CLARIF TM is a preparation of highly purified synergistic pectolytic enzymes, which accelerate the settling of the solids in the juice by hydrolysis of the pectins.IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
625,00 DKK -
MYZYM CLARIF
Juice clarification. Grape pectins are polysaccharides that form a tight mesh and increase the viscosity of the must,
making the sedimentation of solids particularly slow.
MYZYM CLARIF TM is a preparation of highly purified synergistic pectolytic enzymes, which accelerate the settling of the solids in the juice by hydrolysis of the pectins.IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
125,00 DKK -
MYZYM CLARIF
Juice clarification. Grape pectins are polysaccharides that form a tight mesh and increase the viscosity of the must,
making the sedimentation of solids particularly slow.
MYZYM CLARIF TM is a preparation of highly purified synergistic pectolytic enzymes, which accelerate the settling of the solids in the juice by hydrolysis of the pectins.IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
1.125,00 DKK -
MYZYM CLARIF
Juice clarification. Grape pectins are polysaccharides that form a tight mesh and increase the viscosity of the must,
making the sedimentation of solids particularly slow.
MYZYM CLARIF TM is a preparation of highly purified synergistic pectolytic enzymes, which accelerate the settling of the solids in the juice by hydrolysis of the pectins.IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
5.000,00 DKK -
Pektinaser anvendes ved forklaring af most og ved fremstilling af frugtjuice, druemost, ect.
Dette IOC produkt “MyZym Ready Clarification” er specielt udviklet til brug ved almindelig rumtemperaturer 18-25 grader som det jo tit er tilfældet under presning og forklarering af frugt og druer.
IOC Brochure om MyZym: MYZYM A4_EN_IOC_Plaq_Myzym_2104R06_Web
Specifikation databladet for “MyZym Ready Clarification” kan ses her: FT MYZYM READY CLARIFICATION (EN)
Specifikation databladet for “MyZym Ready Extreme kan ses her: FT MYZYM READY EXTREM (EN)
IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
NB: MyZym Ready Clarification” er også i Frankrig godkendt til fremstilling af økologisk frugtvin og druevin.
50,00 DKK -
Pektinaser anvendes ved forklaring af most og ved fremstilling af frugtjuice, druemost, ect.
Dette IOC produkt “MyZym Ready Clarification” er specielt udviklet til brug ved almindelig rumtemperaturer 18-25 grader som det jo tit er tilfældet under presning og forklarering af frugt og druer.
IOC Brochure om MyZym: MYZYM A4_EN_IOC_Plaq_Myzym_2104R06_Web
Specifikation databladet for “MyZym Ready Clarification” kan ses her: FT MYZYM READY CLARIFICATION (EN)
Specifikation databladet for “MyZym Ready Extreme kan ses her: FT MYZYM READY EXTREM (EN)
IOCs lister over produkter til økologisk vinprermstilling ses her: Liste_vins_Bio_Nop_v2021-07-29[1].pdf
NB: MyZym Ready Clarification” er også i Frankrig godkendt til fremstilling af økologisk frugtvin og druevin.
250,00 DKK