Sort By:
View:
  • Accuvin’s Quicktest for æblesyre (Malic Acid) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Malic acid kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer eller RIDA-CUBE scan, Oenofoss eller Winescan måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testen er hurtig og simpel at udføre og fuld ud tilstrækkelig til at følge en malolaktisk bakteriel behandling eller en maloethanolisk gæring. . Testskittet har begrænset holdbarhed typisk 12-24 mdr

     

    Accuvin Malolactic Fermentation (MLF) Test Kit (0-500 mg/L Malic Acid)

    The Accuvin Malic Acid Wine Test Kit is used to monitor the decrease in malic acid during malolactic fermentation (MLF). The test range is from 0 – 500 mg/L. Malolactic fermentation, the secondary fermentation in winemaking, is a method of reducing total titratable acidity by adjusting the relative concentrations of L-malic and L-lactic acids, softening …

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    2.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for fri sulfit (Free SO2) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for fri sulfit kan udføres på få minetter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling eller Winescan-SO2 måling.

    Free Sulfite Test Strips, 10-500 ppm [Vial of 50 Plastic Strips]

     

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testem er hurtig og simpel at udfører . Tetskittet har begrænset holdbarhed typisk 6-12 mdr

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

    Quicktest for Fri sulfit er beskrevet her (på engelsk): https://www.accuvin.com/wp-content/uploads/2022/06/insertSO2.docx.pdf
    Datablad for testen: http://youtube/Vdq2fplrtVV0

     

    1.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for fri sulfit (Free SO2) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for fri sulfit kan udføres på få minetter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling eller Winescan-SO2 måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testem er hurtig og simpel at udfører . Tetskittet har begrænset holdbarhed typisk 6-12 mdr

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

    Quicktest for Fri sulfit er beskrevet her (på engelsk): https://www.accuvin.com/wp-content/uploads/2022/06/insertSO2.docx.pdf
    Datablad for testen: http://youtube/Vdq2fplrtVV0

     

    2.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for æblesyre (Malic Acid) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Malic acid kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer eller RIDA-CUBE scan, Oenofoss eller Winescan måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testen er hurtig og simpel at udføre og fuld ud tilstrækkelig til at følge en malolaktisk bakteriel behandling eller en maloethanolisk gæring. . Testskittet har begrænset holdbarhed typisk 12-24 mdr

     

    Accuvin Malolactic Fermentation (MLF) Test Kit (0-500 mg/L Malic Acid)

    The Accuvin Malic Acid Wine Test Kit is used to monitor the decrease in malic acid during malolactic fermentation (MLF). The test range is from 0 – 500 mg/L. Malolactic fermentation, the secondary fermentation in winemaking, is a method of reducing total titratable acidity by adjusting the relative concentrations of L-malic and L-lactic acids, softening …

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    1.500,00 DKK
  • ATTENTION: pH-test strips som disse fra Bartovation er den absolut simpleste og hurtigste måde at måle surhedsgrad (pH) på

    Surhedsgrad i most og vin kan måles på forskellige måde, men volder tit problemet, grundet vanskeligheder med at vedligeholde og kalibrere pH-meter elektroder. Derfor er Quicktest for pH- maling populære, men desværre er særligt præcise.

    Surhedsgraden i en most eller vin er inddirekte afhængig af syresammensætning og syreindhold., men forskellige syre som vinsyre, æblesyre og mælkesyre, er ikke samme indvirkning på den samlede pH-værdi, idet syrene har forskellige pKa-værdier (syrestyrke)

    Den generalle surhedsgrad kan måling med forskellige typer af Quick test og teststrimler, så som  Accuvin pH-strip med filter pad (til fjernelse af farvestoffer), Vinferme pH-strip og her Bartovation pH test strip.

    Disse teststrip er hurtige og særdeles lette at bruge, men ikke særligt præcise, og virker dårligt i stærk farvede vine, (F-eks. rødvine).   Alternativt til disse Quick test kan surhedsgrad 8pH) , måles med et klassisk pH-meter (Lab-top, håndhold etc) , der er en a,perimetrisk eller potentiometrisk elektrisk måling med en H+ følsom glaselektrode. 

    pH-metret får i hobby format (svømmebassin pH-metre, og akvarie pH metere) til lave priser (fra 200 kr), mens mere stabile og robuste hobby-pH metre koster noget mere (500-1000 kr), for ikke at tale om professionelle laboratorie PH metre der koster fra 1000-5000 kr, men så også holder i mange ås , hvis de behandles og opbevares korrekt (aldrig tørt eller i demoniseret vand, men altid i bugger).  profesionelle pH metre skal kalibreres dagligt overfor standard buffer  med ledt pH-værdi (pH 7, pH 4, og pH 9 typisk i 3-point kalibrering.  Da drue- og frugt most  oftest ligger pop stærkt sure pH værdier imellem pH 2.0-3.0 , bør man også foretage en kalibrering ved pH 2.0, hvad de professionelle instrumenter er bygget til.

    For du der vil vide lidt mere om de mange mulige former for pH-mpling fra teststrip, pH-metre, til enzymatiske og FTIR pH målinger, henvises til en kommende VinoSigns PostCast i serien fra Drue til Glas” som uploades på www.vinosigns.dk hejmmesiden (Home-frontsiden)
    Vi henviser også til artikler i Vinpressen skrevet for år tilbage om Analyse 1 og Analyse 2, som et review over på det tidspunkt alt eksisterende måleudstyr til most og vinanalyser.

     

    .

     

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    400,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for Totalsyre TA (Totratable acidity) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Totalsyre TA kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer , Sentia biosensor eller RIDA-CUBE scan robot, Oenofoss eller Winescan FTIR måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider, most og juice men kitte er ikke b beregnet tyiol måling af høje koncentration af sukker (Glukose/Fruktose) men rette imod måling af restsukker på et niveau imellem 0 og 2 g/L. Højere koncentration kan sagtens måles med kitte ved forudgående fortynding 1:10 (0-20 g/L), eller 1:100 (0-200 g/L) men præcision ved sådanne fortumdinger vil ikke være tilstrækkelig god.

     

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    2.000,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev