-
“BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk gøring med bakterier kan give.
“Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.
Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation
VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 100 gram til 500 L og 500 gram vakumpakninger til 2500 L
50,00 DKK -
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus.
Bioferm Camp sælges af VinoSigns 5-500 gram afvejet: Pris 2.00 kr/gram.
Standard pakningerne er på 7 gram, 100 gram og 500 gram.
Ved 500 gram og derover leveres Bioferm Camp i sin originale vakumpakning.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus er en stabil cider og champagnegær-
Sulfit-resistent op til 25-30 mg frit SO2 per liter
Alcoholtolerantie 17% vol.
Temperatur: 15-30°C
Dosis: 2 g/10 liter ved primær gæring; 4 g/10 liter ved 2. gæring på flaske (Prise de mousse)50,00 DKK -
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus.
Bioferm Camp sælges af VinoSigns 5-500 gram afvejet: Pris 2.00 kr/gram.
Standard pakningerne er på 7 gram, 100 gram og 500 gram.
Ved 500 gram og derover leveres Bioferm Camp i sin originale vakumpakning.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus er en stabil cider og champagnegær-
Sulfit-resistent op til 25-30 mg frit SO2 per liter
Alcoholtolerantie 17% vol.
Temperatur: 15-30°C
Dosis: 2 g/10 liter ved primær gæring; 4 g/10 liter ved 2. gæring på flaske (Prise de mousse)187,51 DKK -
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus.
Bioferm Camp sælges af VinoSigns 5-500 gram afvejet: Pris 2.00 kr/gram.
Standard pakningerne er på 7 gram, 100 gram og 500 gram.
Ved 500 gram og derover leveres Bioferm Camp i sin originale vakumpakning.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus er en stabil cider og champagnegær-
Sulfit-resistent op til 25-30 mg frit SO2 per liter
Alcoholtolerantie 17% vol.
Temperatur: 15-30°C
Dosis: 2 g/10 liter ved primær gæring; 4 g/10 liter ved 2. gæring på flaske (Prise de mousse)625,00 DKK -
“BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk gøring med bakterier kan give.
“Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.
Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation
VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 500 gram vakumpakninger til 2500 L
625,00 DKK