Sort By:
View:
  • Accuvinøs quick-Test for Total Titrerbar syre (TA) er en lynhurtig Qicktest for total syre indholde i juice, vin og cider samples.

    Quick test_Total Acids Presentation
    https://www.youtube.com/watch?v=eOQ3AD9RHXc

    187,51 DKK
  • VinoSigns udbyder i samarbejde med svenske Flädie WineLab & Analysis (Flädie Mat og Vingård, Bjärred, Skåne, Sverige) multidata druevin analyser udført på det top-moderne WineScanTM SO2  apparat, der også kan måle både Total (TSO2) og Frit (FSO2) sulfit i forbindelse med den multianalytiske FTIR analyse.
    “Flädie Vineri og Vinproduktion” er eneste vingård i Skandinavian, der har denne top-moderne udgave af en Foss Wineccan-FT analyze

    Se et eksempel en VinoSigns/Flädie analyserapport her: LABORATORIERAPPORT – Test

    VinoSigns er derfor også billigst med Winescan-SO2 analyser, der også omfattende sulfitmåling (ca. 33% i besparelse). Efter aftale gives også betydelige rabat ved 5 (10%) eller flere analyser indleveret samtidig. Ring 204126240 for pristilbud. Hasteprøver laves kun ekstraordinært efter aftale for en 50% forhøjet pris. Specielle VWR 100 ml plastbeholdere kan fås gratis hos WineSigns til prøveopsamling og forsendelse. Der skal bruges 100 ml prøve pr. Winescan-SO2 analyse.

    NB: VinoSigns tilbyder også RIDA-CUBE SCAN enzymatiske analyser, ATAGO refraktometriske Brix og Totalsyre, MERCK reflektometriske analyser for Æblesyre og  Restsikker, samt TECTRONIK biosensoriske analyser for Alkohol(ethanol)  og Æblesyre . Nærmere oplysninger og disse analyser er at finde under “Analyseservice-menuen”

    Til sammenligning skal der blot bruges 1 ml prøve til en RIDA-CUBE Scan enzymatisk analyse, der modsat WineScan kan analyserer alle typer drikkevarer.  Se på hjemmesiden under “Analyseservice” for analyser af denne type.

    Winescan-SO2 apparatet er kalibreret til at måle ialt 17 analytiske parametre på druevine inkl. frit og total sulfit:

    1. Densitet (D) i g/ml
    2. Alkohol (ALC) i %vol
    3. Reducerende sukker -glucose/fructose (RS) i g/l
    4. Glucose (GLU) i g/L
    5. Fruktose (FRUC) i g/L
    6. Surhedsgrad pH
    7. Total syre (TA) i g/L som vinsyre
    8. Vinsyre (TartA) i g/L
    9. Æblesyre (MA) i g/L
    10. Mælkesyre (LA) i g/l
    11. Citronsyre (CA) i g/l
    12. Flygtige syrer, primært eddikesyre (VA) i g/L
    13. Glycerol (GLY) i g/L
    14. FolinC indeks (FI)
    15. Frit sulfit (FSO2) i mg/L
    16. Total sulfit (TSO2) i mg/L
    17. Energi i  Kcal pr. 100 ml/ KJ pr. 100 ml
    18.  

    På besøg i et ICV laboratorier i Rhone
    https://www.icv.fr/en/news/analyse/02-february-2020/guided-tour-icv-oenological-laboratory-rhone-valley

    500,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev