-
“BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk gøring med bakterier kan give.
“Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.
Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation
VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 100 gram til 500 L og 500 gram vakumpakninger til 2500 L
50,00 DKK -
“BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk gøring med bakterier kan give.
“Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.
Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation
VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 500 gram vakumpakninger til 2500 L
625,00 DKK -
Økologisk vingør (Erbslöh Bio) sælges i afvejede mængder og leveres i hygiejninske fødevaregodkendte plastik dåser med skruelåg.
Datablad for Erbslöh: oenoferm_bio-technical_data_sheet-english-erbsloeh-009
625,00 DKK -
Økologisk vingør (Erbslöh Bio) sælges i afvejede mængder og leveres i hygiejninske fødevaregodkendte plastik dåser med skruelåg.
Datablad for Erbslöh: oenoferm_bio-technical_data_sheet-english-erbsloeh-009
3,12 DKK -
Certificeret økologisk gær svarende til økologiske produktionsmetoder godkendt ved EU-reglerne 834/2007 og 889/2008 samt i overensstemmelse med amerikansk lovgivning (NOP) for økologisk produktion.
Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin.
Datablade for Laffort 011-Bio økologisk gær: FDS_EN_Actiflore_Zymaflore_Yeasts
FP_EN_Zymaflore_011_BIO2,82 DKK -
Certificeret økologisk gær svarende til økologiske produktionsmetoder godkendt ved EU-reglerne 834/2007 og 889/2008 samt i overensstemmelse med amerikansk lovgivning (NOP) for økologisk produktion.
Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin.
Datablade for Laffort 011-Bio økologisk gær: FDS_EN_Actiflore_Zymaflore_Yeasts
FP_EN_Zymaflore_011_BIO750,00 DKK -
Økologisk vingær (Erbslöh Bio) sælges i afvejede mængder og leveres i hygiejninske fødevaregodkendte plastik dåser med skruelåg.
Datablad for Erbslöh: oenoferm_bio-technical_data_sheet-english-erbsloeh-009
Datablad for OenoFern Be-red rødvinsgær: OenoiFeerm Be-red BIO – Specification
500,00 DKK -
Lalvin ICV-D254 (Saccharomyces ceveresia) er en vingær til fremstilling af vin og cider. ICV-D254 kan fint anvendes også i kombination med Lalvin BioDiva cidergær. ICV-D254 har høj alkoholttolerance (16vol%), og giver god aroma og mundtfylde. En ideelle gærtype til både vin, frugtvin og cider produktion.
Se specifikationer om BioDiva : Lalvin ICV D254125,00 DKK112,50 DKK -
Lalvin ICV-D254 (Saccharomyces ceveresia) er en vingær til fremstilling af vin og cider. ICV-D254 kan fint anvendes også i kombination med Lalvin BioDiva cidergær. ICV-D254 har høj alkoholttolerance (16vol%), og giver god aroma og mundtfylde. En ideelle gærtype til både vin, frugtvin og cider produktion.
Se specifikationer om BioDiva : Lalvin ICV D254406,25 DKK365,65 DKK -
Mange danske vingårde og vinbønder har igennem årene funder frem til denne Lallemand ICV-GRE rødvingær.
Blandt Rondo dyrkere er denne danske Danstar producedere Lalvin ICV-GRE rødvingær meget populær, mens der blandt alternativerne for en egnet Rondo gær, også kan nævnes Lalvin SU6 – påstås at fjerne Rondosmages, samt rødvingøren Lalvin ICV D254, for ikke at glemme den eftertragtede “Institut Oenologie de Champagne” Pinot Noir rødvinsgær “IOC Revelation Terroir”.
VinoSigns fører alle disse gørtyper og en helt del flere, men det største lager af rødvingær er nu en gang netop denne Lalvin ICV-GRE – favoritten.Lalvin ICV-GRE datasheet her: Lalvin ICV-GRE datasheet
STOR 10% rabet gives ved BULK-køb på mere en 5 pakkerICV-GRE, mens 3 pakker får med 5% rabat. Spørg på særrabat på 15%ved BULK-køb af flere gærtype samlet.
Se her oversigten over Lallemand-IOCs mest kendte gærtyper og deres særskilte egenskaber og aroma type: Lallemand-Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR
312,50 DKK281,25 DKK -
Lalvin ICV-OKAY er en universal gær isoleret hos INRA i Frankrig, Gæren kan bruges til alle typer vinificering, af såvel druevine som frugtvine. Gæren har fine egenskaber, og producerer meget lidt SO2, H2S, og acetaldehyd (ethanal)
Lalvin ICV-OKAY datasheet her: Lalvin ICV-OKAY
STOR 10% rabet gives ved BULK-køb på mere en 5 pakkerICV-OKAY, mens 3 pakker får med 5% rabat. Spørg på særrabat på 15%ved BULK-køb af flere gærtype samlet.
Se her oversigten over Lallemand-IOCs mest kendte gærtyper og deres særskilte egenskaber og aroma type: Lallemand-Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR
125,00 DKK112,50 DKK -
OenobioTech er en ny fransk champagnegær “CHAMP” er en Saccharomyces Cer. ex. bayanus med 24% maloethanoliske egenskaber (nedbryder 24% af æblesyre i mosten til ethanol.
Se OenobioTech hjemmeside her: https://oenobiotech.com
Se OenobioTech vingær produktliste her: https://oenobiotech.com/en/yeast/Databladet for CHAMP-gæren ses her: VIN-O-FERM®-CHAMP-En
VinopSigns Podcast gærvalg:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fra-drue-til-glas/id1712683352
200,00 DKK