-
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus.
Bioferm Camp sælges af VinoSigns 5-500 gram afvejet: Pris 2.00 kr/gram.
Standard pakningerne er på 7 gram, 100 gram og 500 gram.
Ved 500 gram og derover leveres Bioferm Camp i sin originale vakumpakning.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus er en stabil cider og champagnegær-
Sulfit-resistent op til 25-30 mg frit SO2 per liter
Alcoholtolerantie 17% vol.
Temperatur: 15-30°C
Dosis: 2 g/10 liter ved primær gæring; 4 g/10 liter ved 2. gæring på flaske (Prise de mousse)50,00 DKK -
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus.
Bioferm Camp sælges af VinoSigns 5-500 gram afvejet: Pris 2.00 kr/gram.
Standard pakningerne er på 7 gram, 100 gram og 500 gram.
Ved 500 gram og derover leveres Bioferm Camp i sin originale vakumpakning.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus er en stabil cider og champagnegær-
Sulfit-resistent op til 25-30 mg frit SO2 per liter
Alcoholtolerantie 17% vol.
Temperatur: 15-30°C
Dosis: 2 g/10 liter ved primær gæring; 4 g/10 liter ved 2. gæring på flaske (Prise de mousse)187,51 DKK -
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus.
Bioferm Camp sælges af VinoSigns 5-500 gram afvejet: Pris 2.00 kr/gram.
Standard pakningerne er på 7 gram, 100 gram og 500 gram.
Ved 500 gram og derover leveres Bioferm Camp i sin originale vakumpakning.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus er en stabil cider og champagnegær-
Sulfit-resistent op til 25-30 mg frit SO2 per liter
Alcoholtolerantie 17% vol.
Temperatur: 15-30°C
Dosis: 2 g/10 liter ved primær gæring; 4 g/10 liter ved 2. gæring på flaske (Prise de mousse)625,00 DKK -
Citrol er et Vinoferm produkt bestående udelukkende af ren cintronsyre.
Citronsyre er en naturligt forekommende svagere organisk syre der også findes i drueer og andet frugt i lav koncentration. Det anvendes i vineriet som surhedsfremmende middel ved sulfit-desinfektion af vinificeringudstyr, men er også velegnet i fjernelse af biofilm after CIP behandling med kautisk soda. Det anvendes i enkelte tilfælde som surhedsfremmende tilsætninggsstof ved vin- og frugtvinsfremstilling.
Citronsyre er svagt korresivt overfor ståltanke, mens stærkt korrossivt for flisegulve.Dosering:
Ved rensning af vinificeringsudstyr: 0.5-1 g/L (0.05%-0.1%)
Ved tilsætning til most, vin, frugtvin og cider: efter beregning til ønskede pH-værdi er opnået. TIlsætning af 8.5 g/L Citrol vil øge syreindholdet med ca. 1 g/L som giver et fald i pHpå 0.1 enhed..VinoSign leverer gene forskelige mængder af Citrol fra 100 g, 250 g, 1 kg og som bulk med stor rabat. VinoSigns forsendes ligeledes gerne varen i hygiejniske og robuste fædevaregodkendte Kartell plastikbeholdere med lufttæt låg, for længere tid opbevaring i køleskab eller fryser (se billede).
Læs mere her og syre i vin og most: Quick-test_Acids-Presentation
Vinoferms Citrol datablad: Citrol – 003.011.4350,00 DKK -
Malocid fra VinoFerm er en frysetørrret kultur af Oenococcus Oeni malolaktiske bakterier der er let at bruge men har sine begrænsede anvendelsesområde.
Brugt ved direkte tilsætning til most eller vin vil Malocid KLUN virkje hvis pH > 3.2 og hvis temperatiren er over 17 frager samt under 25 grader.
Malocid er derfor specielt velegnet til malolaktisk behandling af rødvin, men ikke egnet til hvidvin og umuligt at bruge ved malolakjtisk gæring af grundvine til mousserende vine og cider, hvor pH<3.2. Vigtigt er også at totalsulfit koncentrationen er meget lavet (<35 ppm =mg/L), samt at fri sulfit tilsvarende er på en meget lavt niveau ((<10 pmm?mg/L) – men det er totalsulfit der er bacteriocid og slår bakterier ihjel (HUSK DET)
Der er derfor udviklet en lang række andre produkter af malolaktiske bakterier, som er specielt rette mod de sure vine, som som hvidvine med højt æblesyre indhold samt især basisvine til mouysserende vin og cider, der bør have en pH på 2,9-3,1.
Således er Malocid primært et proukt der anvendes på rødvine.
VinoSigns har Scandinaviens største sortiment af specielle Malolaktiske bakterie stammer:
Fra Chr-Hansen:
Viniflora Sparta – En speciel robust stamme der er adapteret til vanskelige og ektreme forhold for malolaktisk gæring så som sure grundvine (pH<3.0) til f,eks, mousseren de vine og grundfrugtvinevine til cider, Findes kun som frossen kulktur der skal opbevares ved < -45oC indtil brug. Forsendes på tøris. Under ekstreme viulkår anbefaling det yderliegre at tilsætte Chr-Hansen’s malolaktiske næringsstoffer i form af Bactic-Aid 2.0. Se de nærmere soeciufikationer på VinoSigns hjemmesiden under disse produkter
SPARTA™_One pager_EN
Viniflolra CH-11 – En speciel syre resistent stamme velæegnet til hvidvin og sure frugtvine hvor pH>3.0. Findes i som frysetæørrrety kultur som skal opbevares ved minus 18 grader indtilbrug
Vinosigns forhandler ikke andre typer ViniFlora malolaktiske bakterier, da disse to dækker hele anvendelses områder fra de ekstremt sure til de mere basisk rødvine.. Derfor forhandler ViniSogns ikke Viniflora Oenos, VinoFlora Oenis 2.0, samt Viniflora CH-35, m.v.Fra IOC (Institut Oenologie de Champagne, Epernay, France):
Inobacter: IOC frysetørrede kultur af Oenococcus Oeni er specielt adaptaret til mousserende grundvine, og tåler op til 65 ppm(mg/L) total sulfit (TSO2), men kræver en såkaldt “Pied de Cuvé adaptation, som tager 3-5 dage, hvor bakterierne langsom tilvendes det sure miljø, reletibt højt sulfitiondhold, samt grundvinen alkoholindholdt. “Pied de Cuve” er såre enkelt at genneføre og sikre samtidig at dewn malolaktiuske behandling forløber stabilt og hurtigst. Det anbefales endvidere at tilsætte grundvinen malolaktisk næring i form af IOC’s Nutruiflore, Se VinoSigns hjemmesiden under disse produkter, for specifikationer og anvendelseOenoFrance, Sofralab (Epernay, France):
Vitilactic BL-01 Starte: Vitilactic BL-01 er verdens bedste Oenococcus Oeni kultur ved ekstreme forhold, så som totalsilfit koncentrationer over 50 ppm (mg/L) og virker selv ved TSO2 koncentrationer op til 75 ppm, og samtig ved relativt lave temperaturer. Det anbefales endvidere under ektreme forhold at tilsætte OenoFrance’s MaloVir N molalaktiske næringsstoffer: Se VinoSigns hjemmeside for nærmere specifikationer for disse produkter.
2020_TDS_VITILACTIC STARTER BL01_STOEC_FR
fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01Vigtig konklusion: Som det fremgår af overstående, findes der ingen behov for afsyring for at igangsætte en malolaktisk gæring, men det kræver det rette valg af malolaktiske bakterier, samt også oftes også tilsætning af specielle malolaktiske næringsstoffer (ikke gærnæring).
Få det generelle overblik over mulighederne for malolaktisk gæring i dette dokument: SPARTA™_Concept Presentation_EN
125,00 DKK -
Malocid fra VinoFerm er en frysetørrret kultur af Oenococcus Oeni malolaktiske bakterier der er let at bruge men har sine begrænsede anvendelsesområde.
Brugt ved direkte tilsætning til most eller vin vil Malocid KUN virke hvis pH > 3.2 og hvis temperatiren er over 17 grader samt under 25 grader.
Malocid er derfor specielt velegnet til malolaktisk behandling af rødvin, men ikke egnet til hvidvin og umuligt at bruge ved malolakjtisk gæring af grundvine til mousserende vine og cider, hvor pH<3.2. Vigtigt er også at totalsulfit koncentrationen er meget lavet (<35 ppm =mg/L), samt at fri sulfit tilsvarende er på en meget lavt niveau ((<10 pmm?mg/L) – men det er totalsulfit der er bacteriocid og slår bakterier ihjel (HUSK DET)
Der er derfor udviklet en lang række andre produkter af malolaktiske bakterier, som er specielt rette mod de sure vine, som som hvidvine med højt æblesyre indhold samt især basisvine til mouysserende vin og cider, der bør have en pH på 2,9-3,1.
Således er Malocid primært et proukt der anvendes på rødvine.
Se Malocid datablad her:Malocid VinoFerm – 001.300.3-001.301.1_MAN_EN_VinofermMalocidSe også Lallemand’s Malotabs på hjemmesiden.
___________________________________VinoSigns har Scandinaviens største sortiment af specielle Malolaktiske bakterie stammer:
Fra Chr-Hansen:
Viniflora Sparta – En speciel robust stamme der er adapteret til vanskelige og ektreme forhold for malolaktisk gæring så som sure grundvine (pH<3.0) til f,eks, mousseren de vine og grundfrugtvinevine til cider, Findes kun som frossen kulktur der skal opbevares ved < -45oC indtil brug. Forsendes på tøris. Under ekstreme viulkår anbefaling det yderliegre at tilsætte Chr-Hansen’s malolaktiske næringsstoffer i form af Bactic-Aid 2.0. Se de nærmere soeciufikationer på VinoSigns hjemmesiden under disse produkter
SPARTA™_One pager_EN
Viniflolra CH-11 – En speciel syre resistent stamme velæegnet til hvidvin og sure frugtvine hvor pH>3.0. Findes i som frysetæørrrety kultur som skal opbevares ved minus 18 grader indtilbrug
Vinosigns forhandler ikke andre typer ViniFlora malolaktiske bakterier, da disse to dækker hele anvendelses områder fra de ekstremt sure til de mere basisk rødvine.. Derfor forhandler ViniSogns ikke Viniflora Oenos, VinoFlora Oenis 2.0, samt Viniflora CH-35, m.v.Fra IOC (Institut Oenologie de Champagne, Epernay, France):
Inobacter: IOC frysetørrede kultur af Oenococcus Oeni er specielt adaptaret til mousserende grundvine, og tåler op til 65 ppm(mg/L) total sulfit (TSO2), men kræver en såkaldt “Pied de Cuvé adaptation, som tager 3-5 dage, hvor bakterierne langsom tilvendes det sure miljø, reletibt højt sulfitiondhold, samt grundvinen alkoholindholdt. “Pied de Cuve” er såre enkelt at genneføre og sikre samtidig at dewn malolaktiuske behandling forløber stabilt og hurtigst. Det anbefales endvidere at tilsætte grundvinen malolaktisk næring i form af IOC’s Nutruiflore, Se VinoSigns hjemmesiden under disse produkter, for specifikationer og anvendelseOenoFrance, Sofralab (Epernay, France):
Vitilactic BL-01 Starte: Vitilactic BL-01 er verdens bedste Oenococcus Oeni kultur ved ekstreme forhold, så som totalsilfit koncentrationer over 50 ppm (mg/L) og virker selv ved TSO2 koncentrationer op til 75 ppm, og samtig ved relativt lave temperaturer. Det anbefales endvidere under ektreme forhold at tilsætte OenoFrance’s MaloVir N molalaktiske næringsstoffer: Se VinoSigns hjemmeside for nærmere specifikationer for disse produkter.
2020_TDS_VITILACTIC STARTER BL01_STOEC_FR
fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01Vigtig konklusion: Som det fremgår af overstående, findes der ingen behov for afsyring for at igangsætte en malolaktisk gæring, men det kræver det rette valg af malolaktiske bakterier, samt også oftes også tilsætning af specielle malolaktiske næringsstoffer (ikke gærnæring).
Få det generelle overblik over mulighederne for malolaktisk gæring i dette dokument: SPARTA™_Concept Presentation_EN
250,00 DKK