350,00 DKK

In Stock

Citrol er et Vinoferm produkt bestående udelukkende af ren cintronsyre.
Citronsyre  er en naturligt forekommende svagere organisk syre  der også findes i drueer og andet frugt i lav koncentration. Det anvendes i vineriet som surhedsfremmende middel ved sulfit-desinfektion af vinificeringudstyr, men er også velegnet i fjernelse af biofilm after CIP behandling med kautisk soda. Det anvendes i enkelte tilfælde som surhedsfremmende tilsætninggsstof ved vin- og frugtvinsfremstilling.
Citronsyre er svagt korresivt overfor ståltanke, mens stærkt korrossivt for flisegulve. 

Dosering:
Ved rensning af vinificeringsudstyr: 0.5-1 g/L (0.05%-0.1%)
Ved tilsætning til most, vin, frugtvin og cider: efter beregning til ønskede pH-værdi er opnået. TIlsætning af 8.5 g/L  Citrol vil øge syreindholdet med ca. 1 g/L som giver et fald i pHpå 0.1 enhed..

VinoSign leverer gene forskelige mængder af Citrol fra 100 g, 250 g, 1 kg og som bulk med stor rabat. VinoSigns forsendes ligeledes gerne varen i hygiejniske og robuste fædevaregodkendte Kartell plastikbeholdere med lufttæt låg, for længere tid opbevaring i køleskab eller fryser (se billede).

Læs mere her og syre i vin og most: Quick-test_Acids-Presentation
Vinoferms Citrol datablad: Citrol – 003.011.4 

Beskrivelse

Citrol (analytisk rent citronsyre) er et Vinoferm vinificeringsprodukt bestående udelukkende af ren cintronsyre, og anvendes i vinifering til surhedsjustering. 

I Kartell beholder 100 gram, 250 gram, 500 gram, i plastposer 1 kg, samt BULK-køb i større mængder på bestilling. Spørg efter pris

Citronsyre  er en naturligt forekommende svagere organisk syre  der også findes i drueer og andet frugt i lav koncentration. Det anvendes i vineriet som surhedsfremmende middel ved sulfit-desinfektion af vinificeringudstyr, men er også velegnet i fjernelse af biofilm after CIP behandling med kautisk soda. Det anvendes i enkelte tilfælde som surhedsfremmende tilsætninggsstof ved vin- og frugtvinsfremstilling.
Citronsyre er svagt korresivt overfor ståltanke, mens stærkt korrossivt for flisegulve. 

Dosering:
Ved rensning af vinificeringsudstyr: 0.5-1 g/L (0.05%-0.1%)
Ved tilsætning til most, vin, frugtvin og cider: efter beregning til ønskede pH-værdi er opnået. TIlsætning af 8.5 g/L  Citrol vil øge syreindholdet med ca. 1 g/L som giver et fald i pH på 0.1 enhed..

VinoSign leverer gene forskelige mængder af den rene Citrol fra 100 g (25 kr) , 250 g (60 kr)  500 g (100 kr), 1 kg (150 kr) og som bulk med store rabatter. VinoSigns forsendes ligeledes gerne varen i hygiejniske og robuste fædevaregodkendte Kartell plastikbeholdere med lufttæt låg, for længere tid opbevaring i køleskab eller fryser (se billede)

Læs mere her og syre i vin og most: Quick-test_Acids-Presentation
Vinoferms Citrol datablad: Citrol – 003.011.4 

Tilmeld nyhedsbrev