Citronsyre – Citrol – 1 kg – anvendes som rent tilsætningsstof eller som surhedskabende midler ved sulfit desinfektion (VinoFerm, Brouwland, Belgien)
350,00 DKK
In StockCitrol er et Vinoferm produkt bestående udelukkende af ren cintronsyre.
Citronsyre er en naturligt forekommende svagere organisk syre der også findes i drueer og andet frugt i lav koncentration. Det anvendes i vineriet som surhedsfremmende middel ved sulfit-desinfektion af vinificeringudstyr, men er også velegnet i fjernelse af biofilm after CIP behandling med kautisk soda. Det anvendes i enkelte tilfælde som surhedsfremmende tilsætninggsstof ved vin- og frugtvinsfremstilling.
Citronsyre er svagt korresivt overfor ståltanke, mens stærkt korrossivt for flisegulve.
Dosering:
Ved rensning af vinificeringsudstyr: 0.5-1 g/L (0.05%-0.1%)
Ved tilsætning til most, vin, frugtvin og cider: efter beregning til ønskede pH-værdi er opnået. TIlsætning af 8.5 g/L Citrol vil øge syreindholdet med ca. 1 g/L som giver et fald i pHpå 0.1 enhed..
VinoSign leverer gene forskelige mængder af Citrol fra 100 g, 250 g, 1 kg og som bulk med stor rabat. VinoSigns forsendes ligeledes gerne varen i hygiejniske og robuste fædevaregodkendte Kartell plastikbeholdere med lufttæt låg, for længere tid opbevaring i køleskab eller fryser (se billede).
Læs mere her og syre i vin og most: Quick-test_Acids-Presentation
Vinoferms Citrol datablad: Citrol – 003.011.4
Beskrivelse
Citrol (analytisk rent citronsyre) er et Vinoferm vinificeringsprodukt bestående udelukkende af ren cintronsyre, og anvendes i vinifering til surhedsjustering.
I Kartell beholder 100 gram, 250 gram, 500 gram, i plastposer 1 kg, samt BULK-køb i større mængder på bestilling. Spørg efter pris
Citronsyre er en naturligt forekommende svagere organisk syre der også findes i drueer og andet frugt i lav koncentration. Det anvendes i vineriet som surhedsfremmende middel ved sulfit-desinfektion af vinificeringudstyr, men er også velegnet i fjernelse af biofilm after CIP behandling med kautisk soda. Det anvendes i enkelte tilfælde som surhedsfremmende tilsætninggsstof ved vin- og frugtvinsfremstilling.
Citronsyre er svagt korresivt overfor ståltanke, mens stærkt korrossivt for flisegulve.
Dosering:
Ved rensning af vinificeringsudstyr: 0.5-1 g/L (0.05%-0.1%)
Ved tilsætning til most, vin, frugtvin og cider: efter beregning til ønskede pH-værdi er opnået. TIlsætning af 8.5 g/L Citrol vil øge syreindholdet med ca. 1 g/L som giver et fald i pH på 0.1 enhed..
VinoSign leverer gene forskelige mængder af den rene Citrol fra 100 g (25 kr) , 250 g (60 kr) 500 g (100 kr), 1 kg (150 kr) og som bulk med store rabatter. VinoSigns forsendes ligeledes gerne varen i hygiejniske og robuste fædevaregodkendte Kartell plastikbeholdere med lufttæt låg, for længere tid opbevaring i køleskab eller fryser (se billede)
Læs mere her og syre i vin og most: Quick-test_Acids-Presentation
Vinoferms Citrol datablad: Citrol – 003.011.4