-
Denne håndbog fra 2006 gennemgår alle aspekter af vinsmagning og bedømmelse af mousserende vine.
Bogen indeholder en beskrivelse af 7 træningsøvelser af betydning for vinsmagning og bedømmelse af specielt mousserende vine. ,, såsom alkoholindhold, surhed, sødme, bitterhed, effekten af kulsyre etc. vurdering med om uden kulsyreindhold.
Vinsmagning at mousserende vine indeholder jo andre paraetre end blot de gense Syn, Duft, Smag, Bitterhed, Astringency , og helhed (Balance), idet skumning , boblingsvarighed også indgår i helhedsvurderingen af produkternes kvalitet.
695,00 DKK -
Hvidvins duftsættet indeholder 12 dufte.
Udover aromastofferne indeholder sættet en guidebog, der fortæller hvordan vi opfatter og reagerer på dufte. Sættene kan bruges til at træne lugtesansen, så hvidvine bedre kan duftkarakteriseres og kvalitetsvurderes.
Sættet er indpakket i en flot stofindbunden æske.
Hvidvinssættet indeholder dufte der er typiske for hvidvin og champagne
De 12 aromastoffer er:
Citron, grapefrugt, ananas, litchi, muscat, pærer, tjørn, honning, solbær skud, smør, ristet brød og ristet hasselnød.906,25 DKK -
Rosévin-duftsættet indeholder de 6 mest typiske aromastoffer i rosévin
Sættet indeholder også en lille guidebog, som fortæller hvordan vi opfatter og reagerer på dufte, Aromastofsættene kan bruges til at træne lugtesansen, så det er lettere at duftkarakterisere rosévine.
Aromastof testkittet er indpakket i en flot stofindbunden æske.500,00 DKK -
Rødvinssættet indeholder 12 duftstoffer (aromastoffer).
Udover duftene indeholder sættet også en guidebog, som fortæller hvordan vi som opfatter og reagerer på dufte.
Aromastofferne kan bruges til at træne lugtesansen, for bedre at kunne karakteriserer duftene fra vin.
Rødvinsaromasættet er indpakket i en flot stofindbunden æske.
De 12 duftstoffer er:
Jordbær, hindbær, solbær, brombær, kirsebær, viol, gøn peber, trøffel, lakrids, vanilje, peber og røg906,25 DKK -
En videnskabeligt baseret fag- og håndbog på engelsk om vinsmagnings kunst, når den er professionelt og bedst udført af testede og trænede smagspaneller (assessors), der følger certificerede regler, som det kendes fra de store vinområder i Frankrig, Italien, Spanien, Australien, Sydamerika og USA.
Der er næppe skrevet en mere professionel håndbog om “Wine Tasting”. Denne bog er ikke kun en sommelier håndbog, men en videnskabeligt baseret fagbog, der går i dybden omkring vinsmagnings kunst og faglighed, som analyseredskab for den professionelle vinmager.
1.062,51 DKK