Découverte de la Dégustation du Champagne – Arte, Science et Plaisir – håndbog fra fransk (Avenir Oenologie, Frankrig)
695,00 DKK
In StockDenne håndbog fra 2006 gennemgår alle aspekter af vinsmagning og bedømmelse af mousserende vine.
Bogen indeholder en beskrivelse af 7 træningsøvelser af betydning for vinsmagning og bedømmelse af specielt mousserende vine. ,, såsom alkoholindhold, surhed, sødme, bitterhed, effekten af kulsyre etc. vurdering med om uden kulsyreindhold.
Vinsmagning at mousserende vine indeholder jo andre paraetre end blot de gense Syn, Duft, Smag, Bitterhed, Astringency , og helhed (Balance), idet skumning , boblingsvarighed også indgår i helhedsvurderingen af produkternes kvalitet.
Beskrivelse
Denne bog omhandler alle aspekter af den sensoriske bedømmelse af mousserende vine. Bogen findes desværre ikke oversat til engelsk endnu.
Se dette link for en nærmere beskrivelse af bogen og dens indhold: https://www.leslibraires.fr/livre/2005771-decouverte-de-la-degustation-du-champagne-art–carine-herbin-joel-rochard-oenoplurimedia
• Comprendre les spécificités du champagne : sa complexité, le mystère de ses bulles et de l’exaltation de ses arômes
• Être initié à la dégustation du champagne : examen attentif des différentes stimulations, cérémonial, expression du plaisir et de nombreux exercices pratiques…
• Enrichir son vocabulaire : enrichir son vocabulaire : plus de 900 termes spécifiques français/anglais.