Découverte de la Dégustation du Champagne – Arte, Science et Plaisir – håndbog fra fransk (Avenir Oenologie, Frankrig)

695,00 DKK

In Stock

Denne håndbog fra 2006 gennemgår alle aspekter af vinsmagning og bedømmelse af mousserende vine. 

Bogen indeholder en beskrivelse af 7 træningsøvelser af betydning for vinsmagning og bedømmelse af specielt mousserende vine. ,, såsom alkoholindhold, surhed, sødme, bitterhed, effekten af kulsyre etc.  vurdering med om uden kulsyreindhold. 

Vinsmagning at mousserende vine indeholder jo andre paraetre end blot de gense Syn, Duft, Smag, Bitterhed, Astringency , og helhed (Balance), idet skumning , boblingsvarighed også indgår i helhedsvurderingen af produkternes kvalitet. 

 

 

Beskrivelse

Denne bog omhandler alle aspekter af den sensoriske bedømmelse af mousserende vine. Bogen findes desværre ikke oversat til engelsk endnu.

Se dette link for en nærmere beskrivelse af  bogen og dens indhold: https://www.leslibraires.fr/livre/2005771-decouverte-de-la-degustation-du-champagne-art–carine-herbin-joel-rochard-oenoplurimedia

Cet ouvrage richement illustré, intégrant des fiches d’exercices pratiques, des schémas et des exemples, permettra auxlecteurs amateurs ou professionnels de :
• Comprendre les spécificités du champagne : sa complexité, le mystère de ses bulles et de l’exaltation de ses arômes
• Être initié à la dégustation du champagne : examen attentif des différentes stimulations, cérémonial, expression du plaisir et de nombreux exercices pratiques…
• Enrichir son vocabulaire : enrichir son vocabulaire : plus de 900 termes spécifiques français/anglais.
  •  

 

Tilmeld nyhedsbrev