437,51 DKK

In Stock

Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkohol-indhold-

Beskrivelse

VinoSigns tilbyder både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et  helt nyt innovativt analyseservice tilbud, inden for vin, cider og øl analyser.

En enkeltstående æblesyreanalyse er prissat til 250 kr, ved 2 analyser 225 kr/prøve, ved 3 analyser 200 kr/prøve, ved 4 analyser 175 kr/prøve og ved 5 analyser 150 kr/prøve. Spørg efter en samlet super-rabatpris,  hvis flere en 5 ethanol analyser ønskes udført i samme serie, eller hvis der samtidig ønskes udført ethanolanalyser (alkoholnbestemmelse). 

Hver æblesyre-analyse eller analyseserie med op til 5 ethanolprøver, kræver sin egen biosensor chip, hvorfor der er en betydelig besparelses ved flere ethanol analyser i serier.  

Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle op til 6  prøver i serie. Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren.

Prisen pr. biosensor er ca. 100 kr. Apparatet koster ca. 25.000 kr (hør efter tilbud)  
Desværre kan denne smarte biosensor endnu ikke måle fri SO2 (sulfit), men i den forbindelse samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af ne sådan sulfit biosenor., og spanske BioLan har allerede udviklet en biosensor til fri Sulfit der kan anvendes på “Seafood” prøver.

Brochuren om Senzytec2 biosensor: TECTRONIC – sz2en

Tilmeld nyhedsbrev