Biosensor (ny model) til måling af æblesyre, mælkesyre, restsukker, glucoronsyre, m.v. – BioWine 3000 (BioLan, Spanien)(Forhandles ikke afd VinoSigns)
0,00 DKK
In StockBiowine 3000 – er NYESTE bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modningsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.
Biosensoren kasn også måle fermenterbar sukker (glucose+fruktose) (RESTSUKKER)
Se Biowine 300 brochuren – den ældre model (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf
Se den generally Biowine Flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
The BIOWINE3000 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE3000 can analyse the following:
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars (fermenting sugar)
- Sachharose
- Histamine
Beskrivelse
Biowine 3000 – er nyeste model af en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis-svampe kontaminering af druer.
The BIOWINE3000 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE3000 can analyse the following:
En nyudvilket version BioFISH 3000 måler sulfit i fiskeprodukter, og vi kan derfor forvente at der inden længe sikkert kommer en applikation også for sulfit måling (total og fri sulfit) til vin og ciderprøver.
Udviklingen af nye typer biosensor – f.eks. en biosensor for sulfit baseret på enzymet sulfit oxidase, er allerede udviklet, men desværre endnu ikke klar til brug til bestemmelsse af sulfit (fri og total) i prøver af cider og vin. Vi håber dette snart bliver en mulighed, da det vil revolutionere sulfitmåling for cider og vinproducenter. En hurtigmetode til sulfir måling har længe været ventet. Vinprøver kan nu måles for sulfirindhold med en Foss Winescan-SO2, men for frugtvin og cider findes p.t. ikke n ogetr alternativ til den besværlige Riber-titrering. Tidligere havde vi den simple Accuvin Quick-test for frir sulfit, der desværre p.t. er ude af produktion., og ikke tilgængelig længere.
Se min artikel om analyseudstyr 1. del i Vinpressen dec 2019 her:
C.-H. Brogren – Analyser Del 1 – Vinpressen_2019_6_web (14-18)-komprimeret
På nuværende tispunkt lan BioWine 300 måle følgende parametre i most-, vin- og cider-prøver
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars
- Saccharose (sucrose)
- Histamine
https://www.youtube.com/watch?v=2vNwV2fLMfg