Biosensor (ny model) til måling af æblesyre, glucoronsyre og glukose/fruktose m.m. – BioWine 7000 (BioLan) (Forhandles ikke af VinoSigns)
0,00 DKK
In StockBioWine 7000 er NYESTE MODEL fra BioLan biosensors i Bilbao, Spanien, er en transportabel lommeformat biosensor, der bruger screen-printede electroder til målinger på under 1 minut af interessante parametre i vin-, cider- og øl- fremstilling, så som æblesyre og glucose både før, under og efter gæringen.
Måling af æblesyreindholdet før høst, samt under og efter en malolaktisk gæring er en vigtig parameter i kvalitetskontrol ved vinfremstilling.
Æblesyreindholdet falder dratisk i de sidste uger af modningsprocessen, så en måling af æblesyren i druerne under modningen er en vigtig indikator for rette høststidspunkt.
Se BioWine 700 – den ældre model (på spansk ) her:
FICHA TECNICA BIOWINE 700 V.AM.17.1.E.pdf
FICHE TECHNIQUE BIOWINE 700 V.AM.17.1.F.pdf
Se den hneral Biowine flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
Se også denne videopræsentation om BioLan’s Sulfit biosensor “SO2SAFE”: https://www.youtube.com/watch?v=Snf_J7LdKcY
Beskrivelse
BioWine 7000 fra NYESTE MODEL BioLan biosensorsi Spanien, er en transportabel lommeformat biosensor, der bruger screen-printede electroder til måling på under 1 minut af interessante parametre i vin-, cider- og øl- fremstilling, så som æblesyre og glucose både før, under og efter gæringen.
Måling af æblesyreindholdet før høst, samt under og efter en malolaktisk gæring er vigtige parametre i kvalitetskontrol ved vinfremstilling.
Æblesyreindholdet falder dratisk i de sidste uger af modningsprocessen, så en måling af æblesyren i druerne under modningen er en vigtig indikator for rette høststidspunkt.
Udviklingen af nye typer biosensor – f.eks. en biosensor for sulfit baseret på enzymet sulfit oxidase, er allerede udviklet, men desværre endnu ikke klar til brug til bestemmelsse af sulfit (fri og total) i prøver af cider og vin. Vi håber dette snart bliver en mulighed, da det vil revolutionere sulfitmåling for cider og vinproducenter. En hurtigmetode til sulfir måling har længe været ventet. Vinprøver kan nu måles for sulfirindhold med en Foss Winescan-SO2, men for frugtvin og cider findes p.t. ikke n ogetr alternativ til den besværlige Riber-titrering. Tidligere havde vi den simple Accuvin Quick-test for frir sulfit, der desværre p.t. er ude af produktion., og ikke tilgængelig længere.
Om Biolan’s Biosensor for sulfit – se dette Webinar: