3.300,00 DKK

In Stock

Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet Schizosaccharomyces pombe vingær ProMalic, der anvendes ved maloethanolsk gæring. Der opnås en gær der sedimenterer meget hurtigt eller i en sok let kan fjernes fra gærtank eller tønde.

VinoSigns har afprøvet ProMalic i ciderfremstilling efter champanoise-metoden, og vi kan derfor anbefale denne nye inkapslede Schizosaccharomyces pombe gær til  hobbyvinavlere, frugtvinsfabrikanter, og ciderproducenter, 

 

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet Schizosaccharomyces pombe vingær ProMalic, der anvendes ved maloethanolsk gæring. Der opnås en gær der sedimenterer meget hurtigt eller i en sok let kan fjernes fra gærtank eller tønde.

VinoSigns har afprøvet ProMalic i ciderfremstilling efter champanoise-metoden, og vi kan derfor anbefale denne nye inkapslede Schizosaccharomyces pombe gær til  hobbyvinavlere, frugtvinsfabrikanter, og ciderproducenter, 

PrtoMalic sælger i portioner af 25, 150, 500, 1000 gram i plastik-container til nedfrysning.
Pris: 2 kr/gram eksklusiv emballegen

Normalt Schizosaccharomyces pombe gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 100, 200, 500 of 100 L  pakninger i hygiejniske stewrile robuste plastik-container for opbevaring i køleskab . Se produktet “Atecrem 12H” fra Italien andet sted på hjemmesiden.

LALLEMAND ProMalic_TDS_2010

Promalic 05-14-13
ProMalic 6-16-10

PROMALIC_TDS_EN_0260516_OENO_Italy

DATASHEET PROMALIC FT0204-15_Promalic_PT

ProMalic 6-16-10 Promalic 05-14-13

LALLEMAND ProMalic_TDS_2010

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev