25,00 DKK

In Stock

Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær,  nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under  gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.

VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g  og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser.  Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 3000 kr pr. 10 kg.

Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-

Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær,  nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under  gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.

VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g samt 1000 g,  som leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser.  Denne emballege betales med et ekstragebyr på 10-35 kr efter størrelse (se billede).
Du kan også vælge at købe Fermaid K i sin originale 2.5 kg pakning (med 10% rabat), eller bulk på bestilling som 10 kg pakning til KUN 3000 kr inkl. moms

Dosering:
Fermaid-K tilsættes medd 35-40 g/hL (0.35-0.4g/L) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes most/juicen enten ved gæringens start, eller bedre med halvdelen ved gærstart samt halvdelen midtvej i gæringen hvor der er 1/2 til 1/3 af sukkermængden tilbage. 

Læs her om anvendelsen af Fermaid-K: Fermaid K Handout

Fermaid K datasheets herunder:
Fermaid_K Datasheet
Fermaid_K Fermaid-k-aug-09-tds
TDS_LALLEMAND_NUTRIENTS_FERMAID-K_ENG_DIGITAL
Fermaid-K Kosher datablad her: Lallemand-Ferm-K-and-Kosher-MSDS

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev