LALLEMAND

400,00 DKK

In Stock

Lalvin S6U hvidvinsgær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin. Rygtet siger at denne gær er i stand til at fjerne noget af Rondo-smagen i skandinaviske rødvine. Gæren er ikke særlig udbredt længere sydpå.

Lalvin S6U gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af S6U gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin, samt til visse frugtvine.  Læs mere om S6U gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin S6U-TM

Lalvin S6U sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 100, 200 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

Se Lalvin S6U datesheet her: Lalvin S6U-TM

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Lalvin S6U hvidvinsgær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin men er også asnvendelig til hvidvin. Rygtet siger at denne gær er i stand til at fjerne noget af Rondo-smagen i skandinaviske rødvine. Gæren er ikke særlig udbredt længere sydpå.

Lalvin S6U gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200  gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af S6U gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin, samt til visse frugtvine.  Læs mere om S6U gærens anvendelse og opbevaring her:  Lalvin S6U-TM

Lalvin S6U sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

Se Lalvin S6U datesheet her: Lalvin S6U-TM

Se oversigt over Lalvin gær her: Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev