880,00 DKK

In Stock

Star San HB er er fortræffeligt desinfektionsmiddel til desinfektion (sanitation) af flasker og vinificeringsudstyr.  Anvendes til desinfektion i bryggerier, cider- og vinerier,  som erstatning for den stærkt sundhedsskadelige sulfir-citronsyre blanding., der ved anvendelse i lavere koncentration (<1% af sulfit og  af syre) kræver længere kontakt tid for effektivt desinfektion.

Star San HB anvendes i en 500 gange (500 x) fortynding i rent vand, og kan påføres overflader med spayflaske, børste, svamp, eller ved almindelig iblødsætning.  Star San virker desinficerende inden for 1 min i kontakt med rengjorde overflader og beholdere, slanger, pumper og andet vinificeringsudstyr.  Der kan efterskyldes med ren vand.

Produktinformation:  004.162.4DEDK samt StarSanTech-HB2

Anvendeldse: Se denne YouTube om Anvendelse af Star San HB ssanitizing.
https://www.youtube.com/watch?v=2EAodH5Qj40

Cleaning and SanitationCleaning & Sanitizing Techniques – WineMakerMag.com

 

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Star San HB er er fortræffeligt desinfektionsmiddel til desinfektion (sanitation) af flasker og vinificeringsudstyr.  Anvendes til desinfektion i bryggerier, cider- og vinerier,  som erstatning for den stærkt sundhedsskadelige sulfit-citronsyre blanding., der ved anvendelse i lavere koncentration (<1% af sulfit og  af syre) kræver længere kontakt tid for effektivt desinfektion.

Indhold: 50% phosphorsyre, 5-15% dodecylbenzensulfonsyre (detergent).  Denne koncentrerede opløsning er stærkt ætsende, og der bør bruges handsker og øjenbeskyttelse ved håndteringen.

Dosering: 15-25 ml pr. 10 L rent vand.
Det er en fortynding på 500 gange svarende til en slutkoncentration på ca. 0,1% phosphorsyre, og 0.02% dodecylbenzensulfonsyre (detergent). Opløsningen er skummende, hvilket generer mange brugere, men er nødvendigt for at phosphorsyren kan udøve sin desinficerende virkning. Desinfektionen sker momentant inden for 1 minut, og der kan efterskyldes med rent vand om ønsket.

Anvendelse: Se denne YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=2EAodH5Qj40
Brouwlands vejledning: 004.162.4DEDK

ProduktinformationStarSanTech-HB2

Forhandledes mængder:  Star San forhandles i stor klar plastflasker (se billedet) fra 3,78 L til 500 kr (svarende til 2000 L desinfektionopløsning), samt et mindre portion på 946 ml (250 kr) , 473 mL (150 kr)  286 ml (85 kr), doseringsplastflaske med doserinskammer og med skruelåg.
Star San HB kan også leveres i praktiske  såkaldte “Twin bottles” (se billedgalleri) 

Sikkerhedsforhold: Følg nøje brugsanvisningen på dansk. Star_San_HB_SDS_DK

LÆS MIN ARTIKEL i Vinpressen “Hygiejne i vineriet”: Carl-Henrik Brogren_Hygiejne i Vineriet – Vinpressen_4-2019 (pp 16-21)

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev