2,51 DKK

In Stock

Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider.  Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.

Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.

Denne gær kan købes afvejet i 100 gram eller 200 gram portion i Kartell plazstbeholder med dobbelt låg.

Gæren bør opbevares i køleskab eller fryser. 4 års holdbar fra produktionsdata.

Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213

Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213

Beskrivelse

Vin og cider tørgær fremstillet med maloethanolske egenskaber

VinoSigns leverer gær i afvejede mængder –  25, 100, 200 gram, og i iriginal vakumpakning 500 gram (se billide) samt i bulkmængder med rabat
Gæren leveres i fødevaregodkendt plastikemballage for hygiejninsk opbevaring i køleskab eller for langtidsopbevaring i robuste Kartell plastik bøtter med lufttæt skruelåg.

Gæren er udvalgt grundet den maloethanoliske egenskaber, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider. 

Datablade for Laffort Actiflore BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213

YEAST REHYDRATION PROTOCOL VIDEO – klik på linket: Product information

_______________________________________________________________________

PRODUCT DESCRIPTION:

With ACTIFLORE®, LAFFORT offers a range of efficient yeasts, intended for producing wines from Basic to Popular Premium. These strains are technical tools for addressing specific winemaking issues. ACTIFLORE® yeasts are technical strains which ensure complete fermentations, with no aromatic deviations, even under difficult conditions.

Actiflore BO213
Specially recommended for fermentation re-start. Strain with fructophilic character with extreme resistance to alcohol (18% vol.) and tolerance to low temperatures. Low nitrogen requirements. Good compliance with aromatic neutrality. 

 

Tilmeld nyhedsbrev