Sort By:
View:
  • Et nyt middel til bekæmpekse mod Brettanomyces bruxellensis:

    Brettanomyces bruxellensis er en trussel mod vinens kvalitet. These gærceller er i stand til at udvikle sig selv under vanskelige betingelse (så som høj alkohol%, næringsmangel og ved høj SO2) i alle stadier af vinificeringen, og er ansvarlige for produktion af uønskede aromatiske flygtige phenol (4-ethyl phenol, 4-ethyl guaiacol, and 4-ethyl catechol). Disse stoffer opleves som uønskede “animalske” duftstoffer (som læder, stald og lade) eller farmaceutiske stoffer (som plaster og medicin). Ved lave koncentrationer  (1 til 1000 CFU/mL), Brettanomyces fremkalder en risiko, da de kan producere disse flygtige phenoler når som helst. Selv når koncentrationen af disse phenol er svag og under druftgrænsen, kan de ødelægge vinen frugtagtige udtryk og intensitet. In mange områder, kan det være en betydelig del af vinen, der bliver inficeret med Brettanomyces. Forskellige forebyggende tiltag bliver foretaget for at forebygge Brett: – God kontrol af SO2 relateret til vinens pH – Optimal alkoholisk and malolactisk fermentering, – gær håndtering – fad hygiejne and fad lagring, Dog er dsse tiltag ikke altid effektive. “No Brett” repræsenterer en innovativ and effektiv motode for Brettanomyces kontrol. “!No Brett” er et naturlig kulhydrat (polysaccharid) ekstraheret fra en svampe kilde for stoffet Chitin (fra Aspergillus niger). “No Brett” virker ved at interaggrer med cellemembran dannelsen og fjerner Brettanomyces fra vinen. “No Brett” fjrnet ikke danned phenoler, mn virker forebyggende mod Brettanomyces infektion. 

    Dosering: 4 gram/100 L = 4 gram/hL, svarende til 100 gram til 25.000 L

    IOC No-Brett Inside brochure
    *NO Brett Brochure
    IOC No-Brett Chitosan
    IOC – FDS NO BRETT INSIDE (EN)

    IOC_Catalogue_Produits_2018web

     

    1.250,00 DKK
  • Randox enzymatiske præcisionsanalyser inkl. kvalitetskontrol med tilknyttede Randox analyse-kit. Kan bruges til analyse af kvælstof i most, cider og vin.
    Kræver kun 1 ml. prøve pr. analyse. Prøverør fremsendes ved bestilling. 

    500,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for æblesyre (Malic Acid) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Malic acid kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer eller RIDA-CUBE scan, Oenofoss eller Winescan måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testen er hurtig og simpel at udføre og fuld ud tilstrækkelig til at følge en malolaktisk bakteriel behandling eller en maloethanolisk gæring. . Testskittet har begrænset holdbarhed typisk 12-24 mdr

     

    Accuvin Malolactic Fermentation (MLF) Test Kit (0-500 mg/L Malic Acid)

    The Accuvin Malic Acid Wine Test Kit is used to monitor the decrease in malic acid during malolactic fermentation (MLF). The test range is from 0 – 500 mg/L. Malolactic fermentation, the secondary fermentation in winemaking, is a method of reducing total titratable acidity by adjusting the relative concentrations of L-malic and L-lactic acids, softening …

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    2.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for fri sulfit (Free SO2) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for fri sulfit kan udføres på få minetter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling eller Winescan-SO2 måling.

    Free Sulfite Test Strips, 10-500 ppm [Vial of 50 Plastic Strips]

     

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testem er hurtig og simpel at udfører . Tetskittet har begrænset holdbarhed typisk 6-12 mdr

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

    Quicktest for Fri sulfit er beskrevet her (på engelsk): https://www.accuvin.com/wp-content/uploads/2022/06/insertSO2.docx.pdf
    Datablad for testen: http://youtube/Vdq2fplrtVV0

     

    1.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for fri sulfit (Free SO2) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for fri sulfit kan udføres på få minetter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling eller Winescan-SO2 måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testem er hurtig og simpel at udfører . Tetskittet har begrænset holdbarhed typisk 6-12 mdr

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

    Quicktest for Fri sulfit er beskrevet her (på engelsk): https://www.accuvin.com/wp-content/uploads/2022/06/insertSO2.docx.pdf
    Datablad for testen: http://youtube/Vdq2fplrtVV0

     

    2.000,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for æblesyre (Malic Acid) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Malic acid kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer eller RIDA-CUBE scan, Oenofoss eller Winescan måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider etc i 2 måleområder 040 ppm (mg(L) eller 40-130 ppm (mg/L). Testen er hurtig og simpel at udføre og fuld ud tilstrækkelig til at følge en malolaktisk bakteriel behandling eller en maloethanolisk gæring. . Testskittet har begrænset holdbarhed typisk 12-24 mdr

     

    Accuvin Malolactic Fermentation (MLF) Test Kit (0-500 mg/L Malic Acid)

    The Accuvin Malic Acid Wine Test Kit is used to monitor the decrease in malic acid during malolactic fermentation (MLF). The test range is from 0 – 500 mg/L. Malolactic fermentation, the secondary fermentation in winemaking, is a method of reducing total titratable acidity by adjusting the relative concentrations of L-malic and L-lactic acids, softening …

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    1.500,00 DKK
  • ATTENTION: pH-test strips som disse fra Bartovation er den absolut simpleste og hurtigste måde at måle surhedsgrad (pH) på

    Surhedsgrad i most og vin kan måles på forskellige måde, men volder tit problemet, grundet vanskeligheder med at vedligeholde og kalibrere pH-meter elektroder. Derfor er Quicktest for pH- maling populære, men desværre er særligt præcise.

    Surhedsgraden i en most eller vin er inddirekte afhængig af syresammensætning og syreindhold., men forskellige syre som vinsyre, æblesyre og mælkesyre, er ikke samme indvirkning på den samlede pH-værdi, idet syrene har forskellige pKa-værdier (syrestyrke)

    Den generalle surhedsgrad kan måling med forskellige typer af Quick test og teststrimler, så som  Accuvin pH-strip med filter pad (til fjernelse af farvestoffer), Vinferme pH-strip og her Bartovation pH test strip.

    Disse teststrip er hurtige og særdeles lette at bruge, men ikke særligt præcise, og virker dårligt i stærk farvede vine, (F-eks. rødvine).   Alternativt til disse Quick test kan surhedsgrad 8pH) , måles med et klassisk pH-meter (Lab-top, håndhold etc) , der er en a,perimetrisk eller potentiometrisk elektrisk måling med en H+ følsom glaselektrode. 

    pH-metret får i hobby format (svømmebassin pH-metre, og akvarie pH metere) til lave priser (fra 200 kr), mens mere stabile og robuste hobby-pH metre koster noget mere (500-1000 kr), for ikke at tale om professionelle laboratorie PH metre der koster fra 1000-5000 kr, men så også holder i mange ås , hvis de behandles og opbevares korrekt (aldrig tørt eller i demoniseret vand, men altid i bugger).  profesionelle pH metre skal kalibreres dagligt overfor standard buffer  med ledt pH-værdi (pH 7, pH 4, og pH 9 typisk i 3-point kalibrering.  Da drue- og frugt most  oftest ligger pop stærkt sure pH værdier imellem pH 2.0-3.0 , bør man også foretage en kalibrering ved pH 2.0, hvad de professionelle instrumenter er bygget til.

    For du der vil vide lidt mere om de mange mulige former for pH-mpling fra teststrip, pH-metre, til enzymatiske og FTIR pH målinger, henvises til en kommende VinoSigns PostCast i serien fra Drue til Glas” som uploades på www.vinosigns.dk hejmmesiden (Home-frontsiden)
    Vi henviser også til artikler i Vinpressen skrevet for år tilbage om Analyse 1 og Analyse 2, som et review over på det tidspunkt alt eksisterende måleudstyr til most og vinanalyser.

     

    .

     

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    400,00 DKK
  • Accuvin’s Quicktest for Totalsyre TA (Totratable acidity) er tilbage på på markedet efter at det amerikanske firma Bartovation overtog ACCUVIN i 2022.

    Accuvin quicktest for Totalsyre TA kan udføres på få minutter, uden brug og anskaffelse af dyrt udstyr til titrering, enzymatisk måling på Merck reflektometer , Sentia biosensor eller RIDA-CUBE scan robot, Oenofoss eller Winescan FTIR måling.

    Der kan testes i vin, frugtvin, cider, most og juice men kitte er ikke b beregnet tyiol måling af høje koncentration af sukker (Glukose/Fruktose) men rette imod måling af restsukker på et niveau imellem 0 og 2 g/L. Højere koncentration kan sagtens måles med kitte ved forudgående fortynding 1:10 (0-20 g/L), eller 1:100 (0-200 g/L) men præcision ved sådanne fortumdinger vil ikke være tilstrækkelig god.

     

     

    BARTOVATION hjemmesiden ses her: https://bartovation.com
    ACCUVIN hjemmesiden se her: www.accuvin.com

     

     

    2.000,00 DKK
  • NYHED:  Sucrose/D-Glucose analyse tilbydes i alle former for drikkevarer
    For øvrige enzymatiske RIDA-CUBE Scan analyser – se specifik disse under den ønskede analyse, eller se oversigten over udbudte enzymatiske analyser i “varebeskrivelse” under RIDA-CUBE-Scan 

    Dette 1-step enzymatiske analysesystem er udviklet af det tyske firma R-Biopharm, og udmærker sig ved sin simpelhed og automatik – idet analysen  efter behøring forstynding KUN involveret en enkelt prøvepipettering.

    Løs mere om RIDA-CUBE systemet i denne brochure: RIDA CUBE SCAN_Brochure

    Se denne DEMO video: https://www.youtube.com/watch?v=ZbPZS9rS_2w

     

     

     

     

     

     

    400,00 DKK
  • NYHED:  Sucrose/D-Glucose/D-Fructose analyse tilbydes i alle former for drikkevarer
    For øvrige enzymatiske RIDA-CUBE Scan analyser – se specifik disse under den ønskede analyse, eller se oversigten over udbudte enzymatiske analyser i “varebeskrivelse” under RIDA-CUBE-Scan 

    Dette 1-step enzymatiske analysesystem er udviklet af det tyske firma R-Biopharm, og udmærker sig ved sin simpelhed og automatik – idet analysen  efter behøring forstynding KUN involveret en enkelt prøvepipettering.

    Løs mere om RIDA-CUBE systemet i denne brochure: RIDA CUBE SCAN_Brochure

    Se denne DEMO video: https://www.youtube.com/watch?v=ZbPZS9rS_2w

     

     

     

     

     

     

    400,00 DKK
  • Randox enzymatiske præcisionsanalyser inkl. kvalitetskontrol med tilknyttede Randox analyse-kit. Kræver kun 1 ml. prøve pr. analyse. Prøverør fremsendes ved bestilling. 

    500,00 DKK
  • NYHED:  Totalsulfit analyse tilbydes i alle former for drikkevarer
    For øvrige enzymatiske RIDA-CUBE Scan analyser – se specifik disse under den ønskede analyse, eller se oversigten over udbudte enzymatiske analyser i “varebeskrivelse” under RIDA-CUBE-Scan 

    Dette 1-step enzymatiske analysesystem er udviklet af det tyske firma R-Biopharm, og udmærker sig ved sin simpelhed og automatik – idet analysen  efter behøring forstynding KUN involveret en enkelt prøvepipettering.

    Løs mere om RIDA-CUBE systemet i denne brochure: RIDA CUBE SCAN_Brochure

    Se denne DEMO video: https://www.youtube.com/watch?v=ZbPZS9rS_2w

     

     

     

     

     

     

    400,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev