-
Designer skruelåg ALU-kapsler med lang hals til BVS skruelågsvinflasker, med selvvalgt top- og/eller printning med logo eller tekst i 1 eller 2 farver.
Flere Europæiske skruelågs fabrikanter tilbyder printing på ALU skruelågskapsler, heriblandt Creative-Caps i Slovakiet og RelWine i Portugal. VinoSigns formidler gerne kontakten til disse producenter af designer skruelåg, og fremskaffes pristilbud på fremstilling af designer/printede skruelågs til BVS vinflasker.Aluminiumsskruelåg er den billigste, hurtiigste og mest hygiejniske lukkemetode til vinflasker.
Kapslerne har modsat kork-ropper uendelig holdbarhed, men kræver en ALU-kapslingsmaskine for påsætning (f.eks. TENCO Avvitatrici, SPAGNI’s elektrisk skruelågsmaskin – se billeder). ALU-ksapsler er samtidig den billigste lukkemekanisme til vinflasker, og vinder hurtigt ind på korkpropperne, der stiger i pris.Kapslerne er forsynet med den attraktive Saranex sealing i toppen
Rabat 20% ved køb af 5000 stk.
Bulk-køb af flere kasser m/5000 stk af samme type – ring 20416249 for særtilbud
Blandingskasser med 5000 stk med 1000 stk i flere farver kan også særbestilles
Rabat 10% ved køb af 1000 stk,
Bulk-løb af flere kasser m/1000 stk af samme type – rimg 20416249 for særtilbud.
Blandingskasser med 1000 stk med 100 stk i flere farver7.500,00 DKK -
Socorex dispensorer (doseringspumper) får i flere størrelse, hvor 5-50 ml og 10-100 ml er de mest almindelige. Anvendes bl..a. efter degorgering af cider og mousserende vin til “dosage” tilsætning (typisk 5, 10, 20, eller 30 ml per flaske), for justering af sødmegrad til Extra Btut, Brut, Extra Sec, Demisec, Doux).
VinoSigns anbefaler som dosagevæske et færdigfremstillet, pasteuriseret og rektifiseret druekoncentrat fra IOC kaldt “Sucrasin”, se hjemmesiden under menupunktet “Vinificeringsudstyr>Degorgeriing, Dosage “
En dispensor monteres på toppen af en Blue-cap glasflasker, eller skruelågs PET-plsast reagensflaske (se doisse flasker på hjemmesiden under menupunktet “Analyseudstyr>Labioratorieudstyr”
6.562,51 DKK -
Socorex dispensorer (doseringspumper) får i flere størrelse, hvor 5-50 ml og 10-100 ml er de mest almindelige. Dog er næste denne 2.5-235 ml dispenser den bedst egnede til dosagetilsætning hvis mængde typisk til liggere imellem netpå 2.5 ml og op til 25 ml pt. flaske, og for “Brut” ofte på 10 ml/flaske.
Anvendes bl..a. efter degorgering af cider og mousserende vin til “dosage” tilsætning (typisk 5, 10, 20, eller 30 ml per flaske), for justering af sødmegrad til Extra Btut, Brut, Extra Sec, Demisec, Doux).
VinoSigns anbefaler som dosagevæske et færdigfremstillet, pasteuriseret og rektifiseret druekoncentrat fra IOC kaldt “Sucrasin”, se hjemmesiden under menupunktet “Vinificeringsudstyr>Degorgeriing, Dosage “
En dispensor monteres på toppen af en Blue-cap glasflasker, eller skruelågs PET-plsast reagensflaske (se doisse flasker på hjemmesiden under menupunktet “Analyseudstyr>Labioratorieudstyr”
5.937,51 DKK -
Socorex dispensorer (doseringspumper) får i flere størrelse, hvor 5-50 ml og 10-100 ml er de mest almindelige. Anvendes bl..a. efter degorgering af cider og mousserende vin til “dosage” tilsætning (typisk 5, 10, 20, eller 30 ml per flaske), for justering af sødmegrad til Extra Btut, Brut, Extra Sec, Demisec, Doux).
VinoSigns anbefaler som dosagevæske et færdigfremstillet, pasteuriseret og rektifiseret druekoncentrat fra IOC kaldt “Sucrasin”, se hjemmesiden under menupunktet “Vinificeringsudstyr>Degorgeriing, Dosage “
En dispensor monteres på toppen af en Blue-cap glasflasker, eller skruelågs PET-plsast reagensflaske (se doisse flasker på hjemmesiden under menupunktet “Analyseudstyr>Labioratorieudstyr”
6.250,00 DKK -
Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker. Samme stativ kan anvendes ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt). Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.
En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær. Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.
156,25 DKK -
Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker. Samme stativ kan anvendes ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt). Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.
En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær. Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.
375,00 DKK -
Billedet viser et Ease-Rack flaskestativ, der ofte anvendes til flasketørring efter vask og desinfektion af flasker. Samme stativ kan anvendes ved halsfrysning i kombination med et plastkar fyldt med et passende lag af Spezial-K frysevæske (se detet produkt). Plastkarret med frysevæske og Easy-Rack nedsættes i kummefryser.
En “Degorgering”- fjernelse af gæren efter 2. gæringen på champagneflasken – foretages lettest med en frysning af flaskehalsen efter “riddlingen” er afsluttet. Enten anvendes en is-salt blanding til denne halsfrysning, men det er langt lettere at afvendes en frysevæske (F.eks. Spezial-K som er godkendt til formålet) placeret i et kar eller plastikkasse stillet ned i bunden af en kummefryser. Karret skal have ca. samme størrelse som Easy-Rack flaskeholderen. Dette stativ tillader i alt 16 champagneflasker at være placeret med halsen stående nedad, således neddyppet i frysevæsknr til et passende stykke op, således at der inden for ca. 10 minutter dannes en isprop i flaskehalsen indeholdende det opsamlede gær. efter “Riddling”. Derefter tages flasken op, og halsen skyldes kort med vand for at fjerne rester af frysevæsken. Umiddelbart derefter degorgeres flasken med et degorgeringsjern (omvendt øloplykkes, hvorved isproppen udskydes indeholdende den indefrosme gær. Flasken tilsættes derefter en “dosage”-væske med et indhold af sukker og sulfit, der både eftersøder den tørre ofte sure mousserende vin og sulfitten konserverer vinen mod yderligere gæring i flasken og sikre en bedre holdbarhed.
312,51 DKK -
Tonnellerie de Champagne fremstiller deres egne stativer og føder til egetønder i forskellige størrelse. Se de mulige produkter her: Supports-Tonnellerie-de-Champagne
Egefadsstativerne hjemtages på bestilling.
Se på Hjemmesiden for Tonnellerie de Champagne mange forskellige typer egefade i forskellig størrewlse fra 28 L – 600 L
Egetønder poå 114 l, 57 l og 28 L have på lager
Større egefade og Egefadsstativerne her hjemtages på bestilling.Tonnellerie de Champagne fremstille også møbler til vinstuer og vinkældre ud fra egetønder – se hjemmeseden her for yderligere information: www.tonnellerie-artisanal.com
875,00 DKK -
Tonnellerie de Champagne fremstiller deres egne stativer og føder til egetønder i forskellige størrelse. Stativerene fås bygget i egetræog rustfrot stål, samt som stabelbare stativer i galvaniseret jern. Se de mulige produkter her: Supports-Tonnellerie-de-Champagne
750,00 DKK
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25
Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45
Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.1.500,00 DKK