-
Fermentis cidegær Safcider AC-4 for intensdiv frisk aroma
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AC-4 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-AC-4
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
625,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AS-2 for frisk aroma cider
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AS-2 her:FEREMENTIS TDS-EN-SafCider™-AS-2
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
50,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AS-2 for frisk aroma og god mundfylde cider
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AS-2 her:FEREMENTIS TDS-EN-SafCider™-AS-2
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
625,00 DKK -
Fermentis Safcider TF-6 er en cidergær med maloethanolske egenskaber, hvilket betyder at netop denne gærtype er i stand til at omdanne op til 1,4 g/L æblesyre (Malic Acid) til ethanol.
Yeast Selection for Cider
https://byo.com/article/yeast-selection-for-cider/
Se databladet for Safcider TF-6 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-TF-6
Læs om maloethanolisk gær her: fermentation-03-00051
https://fermentis.com/en/knowledge-center/expert-insights/cider/exploring-cider-profiles/
The different recipes are detailed in Table 1.
50,00 DKK -
Fermentis Safcider TF-6 er en cidergær med maloethanolske egenskaber, hvilket betyder at netop denne gærtype er i stand til at omdanne op til 1,4 g/L æblesyre (Malic Acid) til ethanol.
Yeast Selection for Cider
Se databladet for Safcider TF-6 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-TF-6
Læs on Maloethanolisk gær her: fermentation-03-00051
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
625,00 DKK -
Fødevarergodkendt flasketrykmåler. Kvalitetsflaskemanometer, såkaldt aphorometer, fremstillet i Italien i aluminium. Måler 0-10 bar. Let at monterer ag afmontere. Kan være monteret på liggende flasker,
Webshoppen er fortsat under udarbejdelse. Kontakt vinmager Carl-Henrik på mail henrik@brogren.dk eller på telefon 2041 6249 for priser og eventuelle spørgmål.
875,00 DKK -
Dette lille hæfte om Ciderfremstilling er en fortrinlig håndbog at stsarte ud med for hobbyfolk der gerne selv vil lave cider af havens frugter. Danske frugter er af høj kvalitet netop til ciderfremstilling grundet deres høje syreindhold. Særlige cidersorter der også har lidt bitterhed, men fortsat høj syre giver de mest spændende produkter. Fantasien har ingen grænser for hvad man kan lave cider af, så ddet er bare at gå igennem. Danmark får i disse år et stigende antal nystartede ciderier, der fremstiller unikke produkter af høj international standard..
Bogen her er en god start for en nybegynder, og så kan kan jo altid senere skaffe sig Claude Jolicoeurs store håndbag på engelsk – The New Cider Maker’s Handbook, som Vinosigns også sælger (se hjemmesiden)
175,00 DKK -
Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om. Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra ableavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne. Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.
Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Inde, og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.750,00 DKK -
Håndholdt pH Meter, Vandtæt, Præcision ±0.01 pH, Måleområde 0-14 pH, God akkuratesse. Temperatur sensor ±0.5°C, Komplet kit med 2-sæt 3-punkts kalibreringsbuffre,. Inklusiv batterier, Automatisk temperaturkontrol ATC. Meget let at kalibrere.
Dette pH-meter har semi-autometrisk kalibrering.
Læs mere her om vedligeholdelse af pH-elektroder: clean pH electrode MilwaukeeHUSK AT GEMME DINE KALIBRERINGSOPLØSNINGER, DA DE KAN BRUGES OVER LÆNGERE TID, OG KALIBRER GERNE DAGLIGT DETTE FØLSOMME INSTRUMENT.
750,00 DKK -
Lallemands Lalvin QA23 gær er endnu en Sacchromycesa cerevesiae var cverevesiae.
LALVIN QA23 champagne-, hvidvins, frugtvin- og cidergær er specielt kendt for sit høje indhold af enzymet beta-glucosidase, der frigør vigtige aromastoffer bundet i glucosidbindinger til sukkerstoffer. Endvidere kan QA23 gære selv ved lavere temperaturer helt ned til 10 grader Celcius.
LALVIN QA23 er en fortrinlig gærtypåe til især frugtvin og cider grundet sitr høje indhold af betas-glucosidase, der sikre høj grad af frugtaroma og friskhed.
LALVIN QA23 forhandles i pakninger af 125 gram i vakumfoliepakning men kan også på bestilling skaffes hjem i 500 gram pakninger. VinoSigns forhandler andre mængder af QA23 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed. Spørgs efter 50 gram, 100 gram, 200 gram QA23 i Kartell beholder 2 kr/gram excl. emballage
Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Her uddrag fras Lallamands Datablad for QA23 gæren:
For fresh, fruit focused whites – A clean fermenter, rated highly in thiol conversion for optimum varietal expression. High in β-glucosidases to help aromatic expression.
Also used for fruit wine and cider production.
Selected in Portugal from the area of the appellation of Vinhos Verdes by the University of Tras os Montes e Alto Douro (UTAD) in co-operation with the Viticultural Commission of the Region Vinhos Verdes.Powerpoint præsentation fra ERFA Molusse Sjælland møde 29.4.-2021 om “Malolaktisk gæring af sure vine” (Hvidvin, Frugtvin og Cider): ERFA Mousse Sjælland Zoom 29.4.2021 FINAL – Skrivebeskyttet – Skrivebeskyttet [Skrivebeskyttet]
218,75 DKK -
Lallemands Lalvin QA23 gær er endnu en Sacchromycesa cerevesiae var cverevesiae.
LALVIN QA23 champagne-, hvidvins, frugtvin- og cidergær er specielt kendt for sit høje indhold af enzymet beta-glucosidase, der frigør vigtige aromastoffer bundet i glucosidbindinger til sukkerstoffer. Endvidere kan QA23 gære selv ved lavere temperaturer helt ned til 10 grader Celcius.
LALVIN QA23 er en fortrinlig gærtypåe til især frugtvin og cider grundet sitr høje indhold af betas-glucosidase, der sikre høj grad af frugtaroma og friskhed.
LALVIN QA23 forhandles i pakninger af 125 gram i vakumfoliepakning men kan også på bestilling skaffes hjem i 500 gram pakninger. VinoSigns forhandler andre mængder af QA23 gram i hygiejniske og robuste plastik-container velegnet til opbevaring i køleskab eller i fryser (-20) for længere tid holbarhed. Spørgs efter 50 gram, 100 gram, 200 gram QA23 i Kartell beholder 2 kr/gram excl. emballage
Spørg efter rabat på bulk-køb fra 1000 gram og opefter.Her uddrag fras Lallamands Datablad for QA23 gæren:
For fresh, fruit focused whites – A clean fermenter, rated highly in thiol conversion for optimum varietal expression. High in β-glucosidases to help aromatic expression.
Also used for fruit wine and cider production.
Selected in Portugal from the area of the appellation of Vinhos Verdes by the University of Tras os Montes e Alto Douro (UTAD) in co-operation with the Viticultural Commission of the Region Vinhos Verdes.Powerpoint præsentation fra ERFA Molusse Sjælland møde 29.4.-2021 om “Malolaktisk gæring af sure vine” (Hvidvin, Frugtvin og Cider): ERFA Mousse Sjælland Zoom 29.4.2021 FINAL – Skrivebeskyttet – Skrivebeskyttet [Skrivebeskyttet]
468,75 DKK421,90 DKK -
Det Croatiske firma Letina fremstiller verden mindste professionelle Charmat tryktanke til fremstilling af mousserende vin og cider efter Charmat-metoden. Tanken kan tilkobles Sartorius eller PALL trykfiltreringshuse cartridge-filtrering (filterpatroner)., amt modtryk flaskepåfyldingsapparater.
Se Winecast video om Charmat-metoden: https://www.youtube.com/watch?v=pOrtqlRgJdM
Se kataloget over Letina mange typer af gærtanke: http://www.letina.com/eng/page02-1.htm
Se denne video om Charmat-metoden: https://www.youtube.com/watch?v=5qtL8w_Rb8Y
47.500,00 DKK