-
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.1.500,00 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.250,00 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.37,51 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.2.500,00 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.6.250,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin MRC BIO (Grape-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.375,00 DKK -
ØKOLOGISL Sucraisin MRC BIO(Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.DATASHEETS:
50,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.1.875,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.3.125,00 DKK -
ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.DATASHEETS:
7.500,00 DKK