25,00 DKK

In Stock

Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

DOSE RATE:

• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

page1image20384page1image20544

Quantity

EU limit (g/L)

Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

Brut nature

0-3

page1image28576< 0,25

Extra-brut

0-6

< 0,55

Brut

0-12

< 1,05

Extra dry

12-17

 1,05 – 1.50

Sec

17-32

1,50 – 2,85

Demi-sec

32-50

page1image468562,85 –  4,45

Doux

> 50

> 4,45

page1image52160page1image52320

PACKAGING AND STORAGE

• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Sucraisin (pasteuriseret rectificeret druemost-koncentrate uden tilsat sulfit) er en “ready-to-use” 63 Brix (843,8 g/L glucose/fructose blanding) anvendt som en professionel dosage-væske til mousserende vin fremstilling. Sucraisin fås både som normal rectificeret druemost og i en økologisk version Sucraisin BIO.
NB! Sucrasin bruges i stort omfang af de franske champagne-producenter som dosagevæske efter degorgering.
BEMÆRK: Sucraisin er ikke tilsat sulfit, som derfor skal tilsættes særskilt eller tilblandes den anvendte mængde Sucraisin i den mængde der svarer til ønsker indhold af fri SO2 ved den relevante pH-værdi, der for mousserende vine bør ligger imellem pH 3.0-3.1 

Sucraisin (pasteuriseret) eneforhandles af VinoSigns i sterile plastflasker med sikkerheds skruelåg i portion af 250 ml (+15 kr for sterile plastflaske), 1000 ml (+25 kr for sterile plastflaske),  samt bulk i originale 10 L dunke (se produktbilledet) men fås også BULK som 10 L, 20L og 60 L, samt 1000 L  
Spørg efter discount bulkpriser på +45 20416249

VIGTIGT: Sucraisin 10 L dunken fåsfor KUN 900 kr. (10% rabat), og som 20 L dunk for kun 1800 kr (20% rabat), samt i større BULK mængder (spørg eftert pris).

VinoSigns er eneforhandler i Skandinavien af alle IOCs produkter, heriblandt også den internationale standard champagnegær “IOC 18-2007”, samt andre IOC gærtyper, samtt en række andre vinificeringsprodukter fra IOC.  

Se IOC produktoversigten her: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017 Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)

Se Groupe Grap’Sud producentens egne specificationer her: http://www.grapsud.com/nos-produits/oenologie/mout-concentre-rectifie-mcr

 

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev