Ekspeditionslikør – Dosagevæske 63 Brix (843.8 g/L) – klar til brug men uden sulfit tilsat – Sucraisin MRC “dosage” fra IOC til mousserende vin – rectificeret druekoncentrate – 200kr/L (IOC, Epernay, Frankrig)
250,00 DKK
In StockSucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg
Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity |
EU limit (g/L) |
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) |
Brut nature |
0-3 |
< 0,25 |
Extra-brut |
0-6 |
< 0,55 |
Brut |
0-12 |
< 1,05 |
Extra dry |
12-17 |
1,05 – 1.50 |
Sec |
17-32 |
1,50 – 2,85 |
Demi-sec |
32-50 |
2,85 – 4,45 |
Doux |
> 50 |
> 4,45 |
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.
Beskrivelse
Sucraisin (pasteuriseret rectificeret druemost-koncentrate uden tilsat sulfit) er en “ready-to-use” 63 Brix (843,8 g/L glucose/fructose blanding) anvendt som en professionel dosage-væske til mousserende vin fremstilling. Sucraisin fås både som normal rectificeret druemost og i en økologisk version Sucraisin BIO.
NB! Sucrasin bruges i stort omfang af de franske champagne-producenter som dosagevæske efter degorgering.
BEMÆRK: Sucraisin er ikke tilsat sulfit, som derfor skal tilsættes særskilt eller tilblandes den anvendte mængde Sucraisin i den mængde der svarer til ønsker indhold af fri SO2 ved den relevante pH-værdi, der for mousserende vine bør ligger imellem pH 3.0-3.1
Sucraisin (pasteuriseret) eneforhandles af VinoSigns i sterile plastflasker med sikkerheds skruelåg i portion af 250 ml (+15 kr for sterile plastflaske), 1000 ml (+25 kr for sterile plastflaske), samt bulk i originale 10 L dunke (se produktbilledet) men fås også BULK som 10 L, 20L og 60 L, samt 1000 L
Spørg efter discount bulkpriser på +45 20416249
VIGTIGT: Sucraisin 10 L dunken fåsfor KUN 900 kr. (10% rabat), og som 20 L dunk for kun 1800 kr (20% rabat), samt i større BULK mængder (spørg eftert pris).
VinoSigns er eneforhandler i Skandinavien af alle IOCs produkter, heriblandt også den internationale standard champagnegær “IOC 18-2007”, samt andre IOC gærtyper, samtt en række andre vinificeringsprodukter fra IOC.
Se IOC produktoversigten her: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017 Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
Se Groupe Grap’Sud producentens egne specificationer her: http://www.grapsud.com/nos-produits/oenologie/mout-concentre-rectifie-mcr