Sort By:
View:
  • Lalvin 71B gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine.

    Lalvin 71B gæren kan købes i 500 g vakumpakket vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af 71B gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, mousserende vine og cider, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om 71B gærens anvendelse og opbevaring her:   .

    Lalvin 71B sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin 71B datesheet her : Lalvin 71B datasheet

    31,25 DKK
  • Lalvin 71B gær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin, rosevin, cider samt diverse mousserende vine.

    Lalvin 71B gæren kan købes i 500 g vakumpakket vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af 71B gær både til ciderfremstilling, til fremstilling af hvidvin, rosevin, mousserende vine og cider, samt til frugtvinfremstilling.  Læs mere om 71B gærens anvendelse og opbevaring her:   .

    Lalvin 71B sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 150, 500 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin 71B datesheet her : Lalvin 71B datasheet

    406,25 DKK 365,65 DKK
  • “BioFerm Malic” er en såkaldt maloethanolisk kulturgær specielt udviklet til vin-, frugtvin, og cider hvor man samtidig med den almindelige ethanoliske gæring ønsker en del af æblesyren fjerne ved en såkalsk maloethanolisk omdannelse af æblesyre til ethanil (Ikke til mælkesyre).. Derved undgår det yoghurtagtige flavor som en almindelige malolaktisk  gøring med bakterier kan give.

    “Biofern Malic” gæren fjerne op til 50% af æblesyren fra most og vin ved en såkaldt maloethanolisk gæring.

    Læs mere om den maloethanolske gæring io dette dokument: Malolactic-Fermentation

    VinoSigns forhandler BioFerm Malic tørgær både i små breve med 7 g (svarende til 25 L most) samt i 500 gram vakumpakninger til 2500 L

    625,00 DKK
  • VinoSigns udbyder i samarbejde med svenske Flädie WineLab & Analysis (Flädie Mat og Vingård, Bjärred, Skåne, Sverige) multidata druevin analyser udført på det top-moderne WineScanTM SO2  apparat, der også kan måle både Total (TSO2) og Frit (FSO2) sulfit i forbindelse med den multianalytiske FTIR analyse.
    “Flädie Vineri og Vinproduktion” er eneste vingård i Skandinavian, der har denne top-moderne udgave af en Foss Wineccan-FT analyze

    Se et eksempel en VinoSigns/Flädie analyserapport her: LABORATORIERAPPORT – Test

    VinoSigns er derfor også billigst med Winescan-SO2 analyser, der også omfattende sulfitmåling (ca. 33% i besparelse). Efter aftale gives også betydelige rabat ved 5 (10%) eller flere analyser indleveret samtidig. Ring 204126240 for pristilbud. Hasteprøver laves kun ekstraordinært efter aftale for en 50% forhøjet pris. Specielle VWR 100 ml plastbeholdere kan fås gratis hos WineSigns til prøveopsamling og forsendelse. Der skal bruges 100 ml prøve pr. Winescan-SO2 analyse.

    NB: VinoSigns tilbyder også RIDA-CUBE SCAN enzymatiske analyser, ATAGO refraktometriske Brix og Totalsyre, MERCK reflektometriske analyser for Æblesyre og  Restsikker, samt TECTRONIK biosensoriske analyser for Alkohol(ethanol)  og Æblesyre . Nærmere oplysninger og disse analyser er at finde under “Analyseservice-menuen”

    Til sammenligning skal der blot bruges 1 ml prøve til en RIDA-CUBE Scan enzymatisk analyse, der modsat WineScan kan analyserer alle typer drikkevarer.  Se på hjemmesiden under “Analyseservice” for analyser af denne type.

    Winescan-SO2 apparatet er kalibreret til at måle ialt 17 analytiske parametre på druevine inkl. frit og total sulfit:

    1. Densitet (D) i g/ml
    2. Alkohol (ALC) i %vol
    3. Reducerende sukker -glucose/fructose (RS) i g/l
    4. Glucose (GLU) i g/L
    5. Fruktose (FRUC) i g/L
    6. Surhedsgrad pH
    7. Total syre (TA) i g/L som vinsyre
    8. Vinsyre (TartA) i g/L
    9. Æblesyre (MA) i g/L
    10. Mælkesyre (LA) i g/l
    11. Citronsyre (CA) i g/l
    12. Flygtige syrer, primært eddikesyre (VA) i g/L
    13. Glycerol (GLY) i g/L
    14. FolinC indeks (FI)
    15. Frit sulfit (FSO2) i mg/L
    16. Total sulfit (TSO2) i mg/L
    17. Energi i  Kcal pr. 100 ml/ KJ pr. 100 ml
    18.  

    På besøg i et ICV laboratorier i Rhone
    https://www.icv.fr/en/news/analyse/02-february-2020/guided-tour-icv-oenological-laboratory-rhone-valley

    500,00 DKK
  • Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider.  Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.

    Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.

    Denne gær kan købes afvejet i 100 gram eller 200 gram portion i Kartell plazstbeholder med dobbelt låg.

    Gæren bør opbevares i køleskab eller fryser. 4 års holdbar fra produktionsdata.

    Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213

    Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213

    2,51 DKK
  • Gæren er “terroir” udvalgt, og passer til alle type druer, og alle vintyper, samt frugtvin og cider.  Gæren er endnu ikke afprøvet til mousserende vin, men er særdeles velegnet til grundvine til mousserende med meget lav pH værdi (pH=2,9-3,1) og højt æblesyreindhold.

    Denne Vingær fra Laffort har maloethanoske egenskaber og kan fjerne op til 50% af eksterende æblesyre (Malic Acid) afhængig af matricen (druesorten). Endvidere har denne gær en speciel gode fruktose fermenterende egenskaber. Gæren er derfor specielt velegnet til vine/druejuice og frugtvine/frugtjuice med særlig højt indhold af æblesyre.

    Datablade for Laffort’s ACTIFLORE BO213 gær: LAFFORT FP_EN_Actiflore_BO213

    Læs i denne artikel om Actiflore BO2013 gærenS maloethanolske og øvrige egenskaber: LAFFORT Antiflore BO213

    625,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev