Sort By:
View:
  • Socorex dispensorer (doseringspumper) får i flere størrelse, hvor  5-50 ml og 10-100 ml er de mest almindelige. Anvendes bl..a. efter degorgering af cider og mousserende vin til “dosage” tilsætning (typisk 5, 10, 20, eller 30 ml per flaske), for justering af sødmegrad til Extra Btut, Brut, Extra Sec, Demisec, Doux).

    VinoSigns anbefaler som dosagevæske et færdigfremstillet, pasteuriseret og rektifiseret druekoncentrat fra IOC kaldt “Sucrasin”, se hjemmesiden under menupunktet “Vinificeringsudstyr>Degorgeriing, Dosage “

    En dispensor monteres på toppen af en Blue-cap glasflasker, eller skruelågs PET-plsast reagensflaske (se doisse flasker på hjemmesiden under menupunktet “Analyseudstyr>Labioratorieudstyr”

    5.250,00 DKK
  • Socorex dispensorer (doseringspumper) får i flere størrelse, hvor  5-50 ml og 10-100 ml er de mest almindelige. Dog er næste denne 2.5-235 ml dispenser den bedst egnede til dosagetilsætning hvis mængde typisk til liggere imellem netpå 2.5 ml og op til 25 ml pt. flaske, og for “Brut” ofte på 10 ml/flaske.

    Anvendes bl..a. efter degorgering af cider og mousserende vin til “dosage” tilsætning (typisk 5, 10, 20, eller 30 ml per flaske), for justering af sødmegrad til Extra Btut, Brut, Extra Sec, Demisec, Doux).

    VinoSigns anbefaler som dosagevæske et færdigfremstillet, pasteuriseret og rektifiseret druekoncentrat fra IOC kaldt “Sucrasin”, se hjemmesiden under menupunktet “Vinificeringsudstyr>Degorgeriing, Dosage “

    En dispensor monteres på toppen af en Blue-cap glasflasker, eller skruelågs PET-plsast reagensflaske (se doisse flasker på hjemmesiden under menupunktet “Analyseudstyr>Labioratorieudstyr”

    4.750,00 DKK
  • Socorex dispensorer (doseringspumper) får i flere størrelse, hvor  5-50 ml og 10-100 ml er de mest almindelige. Anvendes bl..a. efter degorgering af cider og mousserende vin til “dosage” tilsætning (typisk 5, 10, 20, eller 30 ml per flaske), for justering af sødmegrad til Extra Btut, Brut, Extra Sec, Demisec, Doux).

    VinoSigns anbefaler som dosagevæske et færdigfremstillet, pasteuriseret og rektifiseret druekoncentrat fra IOC kaldt “Sucrasin”, se hjemmesiden under menupunktet “Vinificeringsudstyr>Degorgeriing, Dosage “

    En dispensor monteres på toppen af en Blue-cap glasflasker, eller skruelågs PET-plsast reagensflaske (se doisse flasker på hjemmesiden under menupunktet “Analyseudstyr>Labioratorieudstyr”

    5.000,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    1.200,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    150,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    35,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017

    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    2.000,00 DKK
  • Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017

    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    5.000,00 DKK
  • ØKOLOGISK Sucraisin MRC BIO (Grape-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    200,00 DKK
  • ØKOLOGISL Sucraisin MRC BIO(Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    40,00 DKK
  • ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017

    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    1.500,00 DKK
  • ØKOLOGISK Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.

    Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke

    Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
    Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
    Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kg

    Sucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
    IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017

    IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    DOSE RATE:

    • Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L  or d=1,3121

    page1image20384page1image20544

    Quantity

    EU limit (g/L)

    Volume MCR 63° Brix (cL/bottle)

    Brut nature

    0-3

    page1image28576< 0,25

    Extra-brut

    0-6

    < 0,55

    Brut

    0-12

    < 1,05

    Extra dry

    12-17

     1,05 – 1.50

    Sec

    17-32

    1,50 – 2,85

    Demi-sec

    32-50

    page1image468562,85 –  4,45

    Doux

    > 50

    > 4,45

    page1image52160page1image52320

    PACKAGING AND STORAGE

    • 10L, 20L, 60L, 1000L
    Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.

    2.500,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev