5.000,00 DKK

In Stock

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

VinoSigns kan nu tilbyde 2 former for Brett analyser, en Quicktest Z-Brett udviklet af Z-Enology i USA , som er en immunotest baseret på specifikke antistoffer, samt den her præsenterede DNA-baseret test udført som en PCR-analyse udviklet af det amarikanske firma BioRad. Førstenævnte immunoassay kan i princippet udføres i egen vinerilaboratorium uden særligt kostbart udstyr. Sidstnævnte PCR assay kræver kostbart udstyr, men er en mere følsom og derfor også mere præcis metose. 

Endelig har Unitech Scientific.udviklet en multiplex PCR-baseret test – Micro PCR – der test for 8 forskellige microorganismer på en gang, men udstyret der skal bruges er her ret kostbart. Denne test vil vi forsøge at indlemme på et senere tilpunkt når økonomien tillader så stor en investering.

Brettanomyces er nok mere udbredt end de fleste tror, da det er en vildgærstamme, som findes i mange vinerier er derfor er svær at komme af med hvis den først findes.  Brettanomyces gæren tilsætte endda til visse øltyper på bryggerierne, men i et vineri anses de for at være en vinfejl hvis Brett er til stede.

Proceduren for BioRad PCR Brett analysen kan ses her: BRETT BioRad FSD_881112_(07-2015)
Brochure om BioRad’s PCR test kan ses her: BRETT BioRad Bulletin_6890

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev