300,00 DKK

In Stock

VinoSigns tilbyder Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindek

Med analyser følger om ønsket rådgivning om brugen af analysetallet i din vinfremstilling..

10% rabat ved 5 analyser, 20% rabat ved 10 analyser eller mere

Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 300 kr/prøve af most eller vin.

Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

Beskrivelse

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Vinosigns tilbyder ATAGO Refraktometrisk/Acidometrisk quicktest for sukkerindhold (Brix% 0-60) og total syre indhold (TA% = 0-4, svarende til TA = 0-40 g/L), samt modningsindex målt som forholdet imellem su sker og syre (R-værdien)

Med analysen følger om ønsket rådgivning om brugen af analysetallet i din vinfremstilling.

10% rabat ved 5 analyser, 20% rabat ved 10 analyser eller mere

Den japanske firma ATAGO er verdens førende inden for udviklingen af håndholdte refraktometre, anvendelige mange steder i fødevareindustrien. 
ATAGO Brix/Acid-2 er det ideelle instrument til at måle sukker- og syreindholdet på druer, most, cider, øl og vin.
Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer.

OVERSIGTS GUIDE over BRIC/ACID instrumenter: Bx Acid Brochure.pdf

Her r en oversigt over ATAGO’smange modeller af BRIX/ACID og ACID instrumenter
Pocket Brix-Acidity Meter | ATAGO CO.,LTD.

Se denne video om anvendelsen af apparatet: https://www.youtube.com/watch?v=G5XzfDNC49A
http://treefruit.wsu.edu/videos/how-to-postharvest-atago-pocket-brix-acid-meter/

Atago 7302 PAL-EASY ACID2 Pocket Acidity Meter Grape and Wine Master Kit, 0.1 to 4% Acid Range

7302 PAL-EASY ACID2 Master Kit, ATAGO Pocket Acidity Meter (Grape & Wine) PAL-EASY ACID2 Master Kit

Facebooklinkedinyoutubeinstagram

Tilmeld nyhedsbrev