125,00 DKK 112,50 DKK

In Stock

Lalvin ICV-OKAY er en universal gær isoleret hos INRA i Frankrig, Gæren kan bruges til alle typer vinificering, af såvel druevine som frugtvine. Gæren har fine egenskaber, og producerer meget lidt SO2, H2S, og acetaldehyd (ethanal) 

Lalvin ICV-OKAY datasheet her: Lalvin ICV-OKAY  

STOR 10% rabet gives ved BULK-køb på mere en 5 pakkerICV-OKAY, mens 3 pakker får med 5% rabat.  Spørg på særrabat på 15%ved BULK-køb af flere gærtype samlet.

Se her oversigten over Lallemand-IOCs mest kendte gærtyper og deres særskilte egenskaber og aroma type: Lallemand-Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR

 

Beskrivelse

LALVIN ICV OKAYTM was selected during a PhD project using an innovative approach for the identification of a new mechanism responsible for the control of SO2 and H2S production by wine yeast. A genetic study identified the molecular basis of these properties. Innovative QTL marker-assisted selection techniques were used by Lallemand Oenology and the ICV Group (Institut Coopératif du Vin) in collaboration with INRAe and Sup’ Agro Montpellier (France), to select Lalvin ICV OKAYTM.

Selection method Patented (EP2807247) by INRAE.

Yderligere information

Vægt 500 kg

Tilmeld nyhedsbrev