-
Quick test MANUAL Accuvin_D-Lactic-Acid Insert
Youtube Demo video for Accuvin Quick test for D-mælkesyre (kontamineringstest) her.
187,51 DKK -
UDLEJNINGSPRISER
Dette professionelle ATAGO digitale kombinerede refraktometer og acidometer udlejes på dagsbasis til følgende priser:
650 kt/døgn
900 kr/2 døgn
750 kr/weekenddag (lørdag eller søndag)
1000 kt/weekend (lørdag-søndag)VinoSigns tilbyder også Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker- og syre-indhold i druer, most og vin.
Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeksAlle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 250 kr/prøve af mosdt eller vin.
Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).
Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND.
Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer.Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure
Demonstration video om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen:
738,64 DKK -
VinoSigns udbyder i samarbejde med svenske Flädie WineLab & Analysis (Flädie Mat og Vingård, Bjärred, Skåne, Sverige) multidata druevin analyser udført på det top-moderne WineScanTM SO2 apparat, der også kan måle både Total (TSO2) og Frit (FSO2) sulfit i forbindelse med den multianalytiske FTIR analyse.
“Flädie Vineri og Vinproduktion” er eneste vingård i Skandinavian, der har denne top-moderne udgave af en Foss Wineccan-FT analyzeSe et eksempel en VinoSigns/Flädie analyserapport her: LABORATORIERAPPORT – Test
VinoSigns er derfor også billigst med Winescan-SO2 analyser, der også omfattende sulfitmåling (ca. 33% i besparelse). Efter aftale gives også betydelige rabat ved 5 (10%) eller flere analyser indleveret samtidig. Ring 204126240 for pristilbud. Hasteprøver laves kun ekstraordinært efter aftale for en 50% forhøjet pris. Specielle VWR 100 ml plastbeholdere kan fås gratis hos WineSigns til prøveopsamling og forsendelse. Der skal bruges 100 ml prøve pr. Winescan-SO2 analyse.
NB: VinoSigns tilbyder også RIDA-CUBE SCAN enzymatiske analyser, ATAGO refraktometriske Brix og Totalsyre, MERCK reflektometriske analyser for Æblesyre og Restsikker, samt TECTRONIK biosensoriske analyser for Alkohol(ethanol) og Æblesyre . Nærmere oplysninger og disse analyser er at finde under “Analyseservice-menuen”
Til sammenligning skal der blot bruges 1 ml prøve til en RIDA-CUBE Scan enzymatisk analyse, der modsat WineScan kan analyserer alle typer drikkevarer. Se på hjemmesiden under “Analyseservice” for analyser af denne type.
Winescan-SO2 apparatet er kalibreret til at måle ialt 17 analytiske parametre på druevine inkl. frit og total sulfit:
- Densitet (D) i g/ml
- Alkohol (ALC) i %vol
- Reducerende sukker -glucose/fructose (RS) i g/l
- Glucose (GLU) i g/L
- Fruktose (FRUC) i g/L
- Surhedsgrad pH
- Total syre (TA) i g/L som vinsyre
- Vinsyre (TartA) i g/L
- Æblesyre (MA) i g/L
- Mælkesyre (LA) i g/l
- Citronsyre (CA) i g/l
- Flygtige syrer, primært eddikesyre (VA) i g/L
- Glycerol (GLY) i g/L
- FolinC indeks (FI)
- Frit sulfit (FSO2) i mg/L
- Total sulfit (TSO2) i mg/L
- Energi i Kcal pr. 100 ml/ KJ pr. 100 ml
På besøg i et ICV laboratorier i Rhone
https://www.icv.fr/en/news/analyse/02-february-2020/guided-tour-icv-oenological-laboratory-rhone-valley500,00 DKK -
VinoSigns kan opnå bestilling rekvirerer specielle ønologisk analyser hos ICV vinanalyse laboratoriet i Narbonne i Frankrig.
https://www.icv.fr/en/wine-laboratories/analyses-certificates
https://www.icv.fr/en/wine-laboratories/support-services
https://www.icv.fr/laboratoires-oenologiques/analyses-concours-vin
-
Brettanomyces er en vilgær type med en aparte aroma, som anses for uønsker i vin, men som anvendes bevist i visse specielle øltyper. Forekomst af Brettanomyces i most og vin anses som en vinfejl.
Det lille amerikanske firma Z-Enology har udviklet en immuntest for Brett, som er relativt simmpek at anvende. Andre analyser for Brett er baseret på DNA-test efter PCR amplikation af specifikke gensekvenser, en metode der er meget følsom og specifik, men også ret kostbar i udførelse.
VinoSigns tilbyder nu Brett analyse med Z-Enology testen. See beskrivelse af analyse i den vedhæftede analysebeskrivelse (engelsk)
6.250,00 DKK