Biosensor teknologien udbikler sig år for år og er fortsat et aktivt forskningsområde, hvor der bl.a. arbejdes på at udhvilket mulyoanalytiske biosensorer.
Mens vi venter på en specifix biosor for sulfitmåling i vin, eksistere en sådan allerede på sea-food området, udviklet af spanske BioLan.
-
En automatislk biosensor fra BioLan i Bilbao , Spanien, til hurtig og simpel kontrol af høstede druer for glucoronsyre (Botrytis). Resultatet kan udprintes
An automatic biosensor for controlling the quality of incoming grapes with no need for injections for sample preparation: the equipment analyses gluconic acid levels quickly, automatically and simply. The results can also be printed out.
Se Biowine 500 brochuren(på spansk) her: FICHA TECNICA BIOWINE 500 V.17.1.E.pdf
Se den generelle Biowine flyer her: FLYER BIOWINE.pdf
75.000,00 DKK -
BioWine 7000 er NYESTE MODEL fra BioLan biosensors i Bilbao, Spanien, er en transportabel lommeformat biosensor, der bruger screen-printede electroder til målinger på under 1 minut af interessante parametre i vin-, cider- og øl- fremstilling, så som æblesyre og glucose både før, under og efter gæringen.
Måling af æblesyreindholdet før høst, samt under og efter en malolaktisk gæring er en vigtig parameter i kvalitetskontrol ved vinfremstilling.
Æblesyreindholdet falder dratisk i de sidste uger af modningsprocessen, så en måling af æblesyren i druerne under modningen er en vigtig indikator for rette høststidspunkt.Se BioWine 700 – den ældre model (på spansk ) her:
FICHA TECNICA BIOWINE 700 V.AM.17.1.E.pdf
FICHE TECHNIQUE BIOWINE 700 V.AM.17.1.F.pdfSe den hneral Biowine flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
Se også denne videopræsentation om BioLan’s Sulfit biosensor “SO2SAFE”: https://www.youtube.com/watch?v=Snf_J7LdKcY
0,00 DKK -
Biowine 3000 – er NYESTE bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modningsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.
Biosensoren kasn også måle fermenterbar sukker (glucose+fruktose) (RESTSUKKER)Se Biowine 300 brochuren – den ældre model (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf
Se den generally Biowine Flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
The BIOWINE3000 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE3000 can analyse the following:
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars (fermenting sugar)
- Sachharose
- Histamine
0,00 DKK -
Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling.
Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser. Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)
Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.SE brochurernne her:
TECTRONIC – 1330082678vinoen TECTRONIC – sz2en
TECTRONIC – 1330082678vinoen31.250,00 DKK -
Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling.
Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser. Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)
Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
VinoSigns kommer også til at tilbyde både ethanol og æblesyre analysen udført med dette apparat, som et analyseservice tilbud.31.250,00 DKK -
Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling.
Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser. Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)
Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkohol-indhold-437,51 DKK -
Denne italienske biosensor Senzytec2 udgør et kvantespring inden for juice, cider, mjød, øl og vinanalyser.
Det lille amperimetriske biosensor apparet er både batteridrevet og let at anvende uden laboratorieerfaring. Det kan også kobles til elforsymingen, og dataoverførsel til computer progren og Excelark er muligt.
Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling.
Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til ca. 60 analyser. Tilsvarende for æblesyren. kostpris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbudspris, hvis du ønsker at anskaffet dit eget biosensorapparat)
Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkoholindhold437,51 DKK -
BioWine 700 fra BioLan biosensors i Bilbao, Spanien, er en transportabel lommeformat biosensor, der bruger screen-printede electroder til målinger på under 1 minut af interessante parametre i vin-, cider- og øl- fremstilling, så som æblesyre og glucose både før, under og efter gæringen.
Måling af æblesyreindholdet før høst, samt under og efter en malolaktisk gæring er en vigtig parameter i kvalitetskontrol ved vinfremstilling.
Æblesyreindholdet falder dratisk i de sidste uger af modningsprocessen, så en måling af æblesyren i druerne under modningen er en vigtig indikator for rette høststidspunkt.Se BioWine 700 (på sopansk ) her:
FICHA TECNICA BIOWINE 700 V.AM.17.1.E.pdf
FICHE TECHNIQUE BIOWINE 700 V.AM.17.1.F.pdfSe den hneral Biowine flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
Se også denne videopræsentation om BioLan’s Sulfit biosensor “SO2SAFE”: https://www.youtube.com/watch?v=Snf_J7LdKcY
56.250,00 DKK -
Biowine 300 – er en bordmodel biosensor udviklet af BioLan i Bilboa, Spanien, til måling af Æblesyre (modningsmarkør samt parameter ved malolaktisk gæring) og Glucoronsyre (Botrytis marrkør), som kan måles før, under og efter gæring i vin-, cider og ølfremstilling.
Mens Æblesyre er en kvantitativ markær under modmingsprocessen, er Glucoronsyre en markør for Botrytis svampe kontaminering af druer.Se Biowine 300 brichuren (på spansk) her:FICHA TECNICA BIOWINE 300 V.17.1.E.pdf
Se den generally Biowine Flyer (på spansk) her: FLYER BIOWINE.pdf
The BIOWINE300 provides fast, simple, accurate, cheap measurements of various parameters of must or wine which are key in determining final product quality, using just a pipette to inject must or wine samples into the unit’s electrochemical cell. Specifically, the BIOWINE300 can analyse the following:
- Gluconic acid
- Malic acid
- Lactic acid
- Final sugars
- Sacarose
- Histamine
87.500,00 DKK -
Fermentis cidegær Safcider AC-4 for intensdiv frisk aroma
Yeast Selection for Cider
Se datablaf for Safciderr AC-4 her: FERMENTIS TDS-EN-SafCider™-AC-4
Exploring diversity of cider profiles through the selection of new yeast strains
The different recipes are detailed in Table 1.
50,00 DKK